Πρωτότυπα sneakers για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

Πρωτότυπα sneakers για τις ανοιξιάτικες εμφανίσεις σας

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ηλιόλουστες μέρες της άνοιξης πλησιάζουν και είναι η καλύτερη περίοδος για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας. Η διάθεσή σας ολοένα και καλυτερεύει όπως και τα looks σας για αυτό μπορείτε να αντικαταστήσετε τα σκουρόχρωμα και βαριά κομμάτια με άλλα ανάλαφρα και χρωματιστά, γιατί η άνοιξη θέλεις φωτεινές αποχρώσεις και πρωτότυπα σχέδια. Τι καλύτερο, λοιπόν, από το να προσθέσετε στη ντουλάπα σας και μερικά ζευγάρια παπούτσια με χρώμα ή prints.

Ιδανικά για όλες τις ώρες της μέρας είναι τα sneakers, που μέσα στους ανοιξιάτικους μήνες αποτελούν την top επιλογή για το γραφείο, αλλά και τις βόλτες σας. Αντίθετα από ότι μπορεί να πιστεύατε μέχρι τώρα, τα αθλητικά παπούτσια σας δεν φοριούνται μόνο μέσα στο γυμναστήριο, αλλά και στις street εμφανίσεις σας. Διαλέξτε φωτεινά χρώματα και πρωτότυπα patterns, ώστε να δημιουργήσετε τα πιο μοντέρνα σύνολα για τα καθημερινά looks σας.

Συνδυάστε το ζευγάρι που ταιριάζει στο στιλ σας με boyfriend jeans, φούτερ και κλασικά πανωφόρια ή προτιμήστε δερμάτινες φούστες, jackets ή μοντέρνες σαλοπέτες.

Δείτε εδώ 18 απίθανα ζευγάρια sneakers που θα σας δώσουν τις καλύτερες ιδέες για τα looks σας.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή