8 tips για καλοσχηματισμένα φρύδια

8 tips για καλοσχηματισμένα φρύδια

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από τότε που εμφανίστηκε η Cara Delevingne με πυκνά και καλοσχηματισμένα φρύδια, η αλήθεια είναι πως όλες δίνουμε περισσότερο έμφαση στο σχήμα και το χρώμα των φρυδιών μας. Αν θεωρείτε τη φροντίδα των φρυδιών σας μέρος του συνολικού beauty look σας, διαβάστε 8 tips περιποίησης των φρυδιών σας:

1. Το δέρμα γύρω από τα φρύδια σας είναι εξαιρετικά ευαίσθητο και για αυτό συνήθως μετά την αποτρίχωση η περιοχή γύρω από αυτά παίρνει ένα ροζ ή κόκκινο χρώμα. Αυτό βέβαια οφείλεται και στον τύπο του δέρματός σας και στο πόσο πιθανό είναι να αντιδράσει στο κερί ή στις διάφορες κρεμούλες. Tip: Αν έχετε συνέντευξη για δουλειά ή γενικά κάτι πολύ σημαντικό, προτιμήστε να βγάλετε τα φρύδια σας μία με δύο μέρες πριν.

2. Τα φρύδια σας βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο του προσώπου για κάποιο λόγο. Σύμφωνα με το BBC, προστατεύουν τα μάτια σας από τον ιδρώτα, τη βροχή κι άλλες ουσίες που εισέρχονται στα μάτια σας. Για το λόγο αυτό μην τα βγάζετε πάρα πολύ και φυσικά μην προτιμάς το τατουάζ στα φρύδια αντί για τα φυσικά σας.

3. Ακριβώς όπως η τρίχα στο κεφάλι σας, έτσι και οι τρίχες των φρυδιών σου μπορεί κάποια στιγμή στη ζωή σας να είναι αδύναμες. Με λίγα λόγια η αραίωση στα φρύδια μπορεί επίσης να οφείλεται σε ορμονικά ζητήματα, ιατρικές θεραπείες, κακή διατροφή κι άλλα.

4. Τα φρύδια σας παίζουν ρόλο στην αναγνώριση του προσώπου σας. Μάλιστα σε μία μελέτη του MIT(Massachusetts Institute of Technology) οι συμμετέχοντες κλήθηκαν να αναγνωρίσουν ψηφιακά τροποποιημένα πρόσωπα διασημοτήτων, μερικά από τα οποία ήταν χωρίς μάτια, ενώ άλλοι ήταν χωρίς φρύδια. Οι συμμετέχοντες ήταν πιο πιθανό να αναγνωρίσουν τα πρόσωπα που δεν είχαν μάτια στις φωτογραφίες παρά τα πρόσωπα που δεν είχαν φρύδια.

5. Αν θέλετε να «γεμίσετε» ή να λεπτύνετε τα φρύδια σας, τότε μπορείτε να ακολουθήσετε μόνιμες ή ημι-μόνιμες τακτικές. Η ημι-μόνιμη τακτική ουσιαστικά είναι η προσθήκη συνθετικών τρίχες στην επιφάνεια του δέρματος, ενώ η μόνιμη λύση, στην οποία τα αποτέλεσμα είναι διακριτά μετά από 4 μήνες, απαιτεί μια πιο σοβαρή, τη χειρουργική διαδικασία.

6.Η αλλαγή του χρώματος των φρυδιών σας στη σημερινή εποχή δεν θα μπορούσε να είναι απλούστερη. Μπορείτε να ζητήσετε από τον κομμωτή σας να βάψει τα φρύδια σας με την ίδια βαφή των μαλλιών σας ή να χρησιμοποιήσει σκιές, μολύβια φρυδιών, τζελ και άλλα πολλά προϊόντα που θα βρείτε στην αγορά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή