Πέθανε ο θρυλικός Σποκ από το «Star Trek»

Πέθανε ο θρυλικός Σποκ από το «Star Trek»

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο Λέοναρντ Νίμοϊ, ο Αμερικανός ηθοποιός ο οποίος έγινε διάσημος ως Σποκ, στην τηλεοπτική και κινηματογραφική σειρά επιστημονικής φαντασίας «Star Trek», πέθανε σήμερα Παρασκευή σε ηλικία 83 ετών στο Λος Αντζελες.

Η γυναίκα του Σούζαν Νίμοϊ επιβεβαίωσε τον θάνατο του γνωστοποιώντας πως ο ηθοποιός βρισκόταν στα τελευταία στάδια χρόνιας αποφρακτικής πνευμονοπάθειας. Ο ίδιος ο Νίμοϊ είχε δηλώσει τον προηγούμενο χρόνο ότι έπασχε από τη συγκεκριμένη ασθένεια που ο ίδιος είχε αποδώσει στα χρόνια καπνίσματος. Ο Νίμοϊ είχε νοσηλευτεί σε νοσοκομείο κατά τη διάρκεια της εβδομάδας.

Αν και ο Nimoy είχε ασχοληθεί με διάφορες τέχνες, όπως ποίηση, φωτογραφία και μουσική, παράλληλα με την ηθοποιία, ήταν ο ρόλος του Mr. Spock που τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο και παρά τα λαμπρά βήματα στην καριέρα του μετά την περίοδο της σειράς «Star Trek» (1966-1969), στο μυαλό του κοινού θα παραμείνει πάντα ως Σποκ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή