Gadgets

1' 37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

SAMSUNG

Ηχομπάρα για κυρτές TV

Με καμπύλο προφίλ, η νέα ηχομπάρα Curved Soundbar HW-H7501 της Samsung σχεδιάστηκε ειδικά για τις σειρές κυρτές τηλεοράσεων της κορεατικής εταιρείας, και πιο συγκεκριμένα με τα μοντέλα Η8000, ΗU7200, HU8200, HU8500, εφαρμόζοντας αρμονικά στη βάση τους. Η HW-H7501 συνδέεται με την τηλεόραση μέσω Bluetooth, αναλαμβάνοντας να αναπαράγει κάθε είδους μουσική και εφέ με πλούσιο και «βαθύ» ήχο, χάρις στο σύστημα surround 8.1 καναλιών και τη 320 watt ισχύ του.

NIKON

Φωτογραφική για κακουχίες

Η νέα compact φωτογραφική Coolpix AW130 της Nikon έχει προδιαγραφές που εγγυώνται πως μπορεί να «ακολουθήσει» τον χρήστη της σε κάθε περιπέτεια και να αντεπεξέλθει στις… κακουχίες που θα την υποβάλει. Ετσι, η AW130 αντέχει στη σκόνη, σε θερμοκρασία έως -10 βαθμούς Κελσίου και πτώσεις από ύψος έως 2 μέτρα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι και 30 μέτρα κάτω από το νερό. Με αισθητήρα 16 megapixel και δυνατότητα καταγραφής βίντεο Full HD, η μηχανή είναι εξοπλισμένη με φακό 24 mm f/2.8, για αρκετά καλές επιδόσεις στις υποβρύχιες λήψεις.

LG

Gaming Monitor για σκηνές δράσης

Συναρπαστικές εμπειρίες στους λάτρεις των βιντεοπαιχνιδιών υπόσχεται το καινούργιο Gaming Monitor 24GM77 της LG, διαθέτοντας ρυθμό ανανέωσης 144Hz και χρόνο απόκρισης μικρότερο από 1ms, ώστε να αποδίδει με ομαλή και ρεαλιστική κίνηση ακόμη και τις πιο γρήγορες σκηνές δράσης. Με ανάλυση Full HD, η νέα οθόνη δίνει το «παρών» στην Ελλάδα από τα μέσα Φεβρουαρίου, ενώ ξεχωρίζει και για την εργονομία της.

MOTOROLA

Ντιζάιν, αντοχή και πολλές εργασίες

Εφθασε εδώ και λίγες ημέρες και στη χώρα μας το «έξυπνο» ρολόι Moto 360 της Motorola, με την τιμή του να κινείται στα 300 ευρώ. Με στρογγυλή οθόνη 1,56’’ και ντιζάιν που θυμίζει συμβατικό ρολόι, το smartwatch της Motorola διαθέσει κάσα από ατσάλι και γυαλί Gorilla Glass 3, ενώ είναι αδιάβροχο. Επίσης, ενσωματώνει μετρητή βημάτων, μικρόφωνο και αισθητήρα καρδιακών παλμών. Βασίζεται στο Android Wear, την έκδοση του λειτουργικού της Google ειδικά για wearable, και είναι συμβατό με οποιοδήποτε smartphone «τρέχει» Android 4.3 ή κάποια μεταγενέστερη έκδοση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή