Το πρόγραμμα της Κυριακής

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΦΟΥΤΜΠΟΛ ΛΙΓΚ: Στο Ρέθυμνο ταξιδεύει η ΑΕΚ για τη σημερινή αναμέτρηση με την Επισκοπή της 20ής αγωνιστικής του 1ου ομίλου. Εκτός έδρας παίζει και ο πρωτοπόρος του 2ου ομίλου Ηρακλής με τον Εθνικό Γαζώρου. Συνοπτικά το πρόγραμμα: 1ος όμιλος: 15.00: Ερμιονίδα – Φωστήρας, Επισκοπή – ΑΕΚ. Αύριο: 15.00: Απόλλων Σμύρνης – Ηρακλής Ψαχνών, ΑΟΤ Αλίμου – Αχαρναϊκός, 16.00: Παναιγιάλειος – Χανιά. Ρεπό: Καλλιθέα. 2ος όμιλος: 15.00: Αναγέννηση Καρδίτσας – Ζάκυνθος, Πιερικός – Τύρναβος, Εθνικός Γαζώρου – Ηρακλής, Φωκικός – Καλαμαριά. Αύριο: 15.00 Λάρισα – Αιγινιακός, 18.00: Ολυμπιακός Βόλου – Λαμία.

Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ: Τον Ορφέα Ελευθερούπολης αντιμετωπίζει εκτός έδρας ο πρωτοπόρος του 1ου ομίλου Πανσερραϊκός, ενώ και ο Αρης παίζει μακριά από το «Κλεάνθης Βικελίδης», με αντίπαλο τη Δόξα Δράμας. Συνοπτικά το σημερινό πρόγραμμα της 20ής αγωνιστικής: 15.00 Δόξα Δράμας – Αρης, Εθνικός Αγιονερίου – Αναγέννηση Γιαννιτσών, Καστοριά – Απόλλων Αρναίας, Καβάλα – Θύελλα Φιλώτα, Ηρακλής Αμπελοκήπων – Αρης Ακροποτάμου, Καμπανιακός – Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, Ορφέας Ελευθερούπολης – Πανσερραϊκός, Εβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στο Ρέθυμνο θα δοκιμαστεί σήμερα (16.30) ο Παναθηναϊκός για τη 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Επίσης, η ΑΕΚ θα υποδεχθεί, στις 18.30, στο ΟΑΚΑ, τον Πανελευσινιακό. Αύριο (16.30), ο Ολυμπιακός θα φιλοξενηθεί στα Τρίκαλα από την τοπική ομάδα.

ΒΟΛΕΪ: Με τα παιχνίδια Αρης – Κηφισιά (18.00), Ολυμπιακός – Ορεστιάδα (18.00) και ΑΕΚ – ΠΑΟΚ (19.30) ολοκληρώνεται η 18η αγωνιστική της Α1 ανδρών. Αύριο, για τη 19η ημέρα των γυναικών θα διεξαχθεί ο αγώνας Ολυμπιακός – Ηλιούπολη (17.00).

ΠΟΛΟ: Με το παιχνίδι Ρέθυμνο – Βουλιαγμένη ολοκληρώνεται σήμερα η 9η αγωνιστική της Α1 γυναικών.

ΠΥΓΜΑΧΙΑ: Στο κλειστό γυμναστήριο πυγμαχίας του Αρη ολοκληρώνονται σήμερα οι αγώνες που διοργάνωσε ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με την ελληνική ομοσπονδία. Παίρνουν μέρος 43 αθλητές από 10 σωματεία της Ελλάδας.

ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ: Στο Εθνικό Κολυμβητήριο του Πειραιά διεξάγεται η τελευταία ημέρα των χειμερινών αγώνων. Στη διοργάνωση έχουν δηλώσει συμμετοχή 380 κολυμβητές και κολυμβήτριες από 64 σωματεία της χώρας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή