Μάθε παιδί μου gaming!

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το όνειρο κάθε gamer γίνεται πραγματικότητα καθώς πλέον μπορεί να γίνει πτυχιούχος…παίκτης.

Το ίδρυμα Tokyo School of Anime της Ιαπωνίας δημιούργησε το πρώτο πτυχίο για e-Sports (electronic sports) το οποίο αποτελεί το μοναδικό του είδους του στην χώρα.

Τα τελευταία χρόνια η βιομηχανία των video games εισπράττει τεράστια κέρδη, συνεπώς η δημιουργία ενός «σχολείου» για επαγγελματίες gamers ήταν απλά θέμα χρόνου.

Το τμήμα αυτό αποτελείται από τέσσερεις κατευθύνσεις οι οποίες είναι το επαγγελματικό gaming, η οικονομική οργάνωση – διοίκηση και η διαφήμιση των e-Sports, η κρητική των παιχνιδιών και τέλος, η εργασία στα “παρασκήνια” και η διαδικασία οργάνωσης ενός e-Sports event.

Οι μαθητές διδάσκονται πράγματα όπως το πώς θα κάνουν στροφή 180 μοιρών με το ποντίκι, στρατηγικές που μπορούν να χρησιμοποιήσουν σε παιχνίδια στρατηγικής και fighting αλλά και μέσα από άλλα μαθήματα μαθαίνουν τη «συμπεριφορά» που θα τους βοηθήσει να ανελιχτούν στην σόου-μπιζ των e-Sports.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή