8 ‘μυστικά’ που οι έξυπνες γυναίκες δεν αποκαλύπτουν ποτέ

8 ‘μυστικά’ που οι έξυπνες γυναίκες δεν αποκαλύπτουν ποτέ

2' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η συγγραφέας του βιβλίου ‘Cinderella Was a Liar’ (η Σταχτοπούτα ήταν ψεύτρα), Brenda Della Casa, εξήγησε σε ένα άρθρο της στη διαδικτυακή σελίδα YourTango γιατί οι έξυπνες γυναίκες πρέπει να κρατούν κάποια πράγματα κρυφά ώστε να προστατεύσουν τις σχέσεις τους με τους φίλους τους ή με τον σύντροφό τους. Σύμφωνα με την συγγραφέα υπάρχουν 8 μυστικά που πρέπει να κρατάμε μόνο για τον εαυτό μας:

1. Η ανασφάλεια για την εξωτερική εμφάνιση: Όλες οι γυναίκες έχουν μια μικρή ή μεγάλη ανασφάλεια με την εξωτερική τους εμφάνιση. Αυτά τα άγχη, σύμφωνα με την Brenda, πρέπει να παραμένουν κρυφά, αφού σε αντίθετη περίπτωση το μόνο που καταφέρνουμε είναι να τραβάμε την προσοχή πάνω σε αυτές τις ατέλειες.

2. Τα καθημερινά προβλήματα της σχέσης τους: Την μια μέρα τσακώνεστε και την άλλη μέρα είστε και πάλι ερωτευμένη. Αν μοιράζεστε με τις φίλες σας κάθε λεπτομέρεια της σχέσης σας, όχι μόνο δεν θα κρατήσετε κάποια πράγματα της ιδιωτικής σας ζωής μόνο για εσάς και τον σύντροφό σας, αλλά θα δημιουργήσετε τη λάθος εντύπωση στους κοντινούς σας ανθρώπους.

3. Η στιγμή που ξεφύγατε λίγο: Όλοι οι άνθρωποι λίγο-πολύ ξεφεύγουν κάποια στιγμή στη ζωή τους, κάνουν πράγματα για τα οποία δεν είναι περήφανοι και μετανιώνουν.  Ό,τι κι αν συνέβη, αν το έχετε ξεπεράσει και έχετε προχωρήσει, τότε δεν υπάρχει λόγος να το μοιραστείτε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ώστε να μην σας χαρακτηρίσει ως συμπεριφορά.

4. Οι προηγούμενες σχέσεις σας: Μπορεί να νομίζετε ότι μιλώντας για το παρελθόν σας, θα σας γνωρίσει καλύτερα ο σύντροφός σας, όμως όσα λιγότερα ξέρει τόσα λιγότερα προβλήματα θα δημιουργήσετε στη σχέση σας.

5. Η σχέση σας με τα social media: Αν περνάτε αρκετό χρόνο κοιτώντας τις φωτογραφίες των πρώην του, των φίλων του ή των συναδέλφων του, καλύτερα α) να το σταματήσετε και β) να μην του το πείτε. 

6. Ότι είστε καλύτερη! Είτε πρόκειται για ένα επίσημο δείπνο, για μια δουλειά του σπιτιού ή για ένα project στο γραφείο, οι έξυπνες γυναίκες ποτέ δεν διαφημίζουν το πόσο καλύτερα θα το έκαναν. Αφήνουν τους άλλους να απολαύσουν την επιτυχία και τους συμπαραστέκονται στην αποτυχία.

7. Ο μισθός: Το πόσα χρήματα βγάζατε μπορεί αν δημιουργήσει άγχος και ανασφάλεια στους φίλους σας ή στον σύντροφό σας, για αυτό καλύτερα να κρατήσετε το ακριβές ποσό κρυφό!

8. Η γνώμη σας για τους φίλους του ή την οικογένειά του: Οι έξυπνες γυναίκες δεν μιλούν άσχημα για τα αγαπημένα πρόσωπα τους συντρόφου τους όχι μόνο για να μην μπουν στη μέση αλλά και για να μην τον φέρουν σε δύσκολη θέση. Ευστροφία, εξάλλου, σημαίνει να ξέρει κανείς πότε να είναι ευγενικός και πότε να σέβεται κάποιον για τις επιλογές του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή