Ένας νεκρός από έκρηξη βόμβας σε Ανώτατο Δικαστήριο της Αιγύπτου

Ένας νεκρός από έκρηξη βόμβας σε Ανώτατο Δικαστήριο της Αιγύπτου

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ένας νεκρός και τέσσερις τραυματίες είναι ο απολογισμός από έκρηξη  βόμβας που σημειώθηκε σε Ανώτατο Δικαστήριο του Καΐρου, στην Αίγυπτο.

Σύμφωνα με μαρτυρία αστυνομικού, ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών ήταν συνάδελφός του. Ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό αν στόχος της επίθεσης ήταν o αστυνομικός θάλαμος που βρίσκεται έξω από το δικαστήριο ή η στάση του Μετρό.

Το συμβάν αυτό έρχεται να προστεθεί στο θάνατο δύο πολιτών σε βομβιστική επίθεση που σημειώθηκε την Κυριακή 1/3/2015 στο νότιο τμήμα της χώρας.

Να σημειωθεί πως στρατιωτικοί έχουν εξουδετερώσει τον τελευταίο καιρό αρκετούς εκρηκτικούς μηχανισμούς, οι περισσότεροι εκ των οποίων είχαν ως στόχους δυνάμεις της αστυνομίας.

Αυτή ήταν η δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες που σημειώνεται έκρηξη κοντά σε Ανώτατο Δικαστήριο της Αιγύπτου. Η πρώτη είχε γίνει τον περασμένο Οκτώβρη και τότε 12 άνθρωποι είχαν τραυματιστεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή