5 στιλιστικά tips που πρέπει να γνωρίζετε εάν έχετε μεγάλο στήθος

5 στιλιστικά tips που πρέπει να γνωρίζετε εάν έχετε μεγάλο στήθος

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κάθε γυναίκα ακόμη κι αν έχει μια κομψή σιλουέτα, είναι πιθανό να παραπονιέται για κάτι πιο έντονο που έχει πάνω της. Άλλοτε είναι μερικά παραπανίσια κιλά στην κοιλίτσα, πιο χοντρές γάμπες ή ένα μεγαλύτερο στήθος. Το βασικό είναι να μη σας γίνεται εμμονή μία τέτοια “ατέλεια” και να βρίσκετε έξυπνους τρόπους για να την καλύπτετε.

Αν έχετε μεγαλύτερο στήθος από το κανονικό δεν έχετε παρά να δοκιμάσεις 5 στιλιστικά tips που θα σας κολακεύουν πολύ.

1. Μαύρα tops

Μπορεί το μαύρο χρώμα να είναι κλασικό, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι βαρετό. Το αντίθετο μάλιστα, δείχνει κομψό οποιαδήποτε στιγμή κι αν το φορέσετε. Και αυτό που λένε πως το μαύρο “κόβει” μάλλον ισχύει και στην περίπτωση ενός μεγάλου στήθους.

2. Ανοιχτή λαιμόκοψη

Ιδανικά για το μεγάλο στήθος είναι τα μπλουζάκια με λαιμόκοψη V. Αφήστε τα ζιβάγκο και τα μπλουζάκια με κλειστό ντεκολτέ στη ντουλάπα και φορέστε tops με πιο ανοιχτή λαιμόκοψη.

3. Κοντά κολιέ

Δεν χρειάζεται να πετάξετε ή να χαρίσετε όλα τα μακριά κολιέ σας, αλλά να θυμάστε πως τα πιο κοντά κολιέ τραβάνε τα βλέμματα πιο ψηλά από το στήθος σας. Διαλέξτε, λοιπόν, ένα statement κομμάτι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις.

4. Μεσάτα φορέματα

Κάθε γυναίκα με μεγάλο στήθος ξέρει καλά πως τα φορέματα σε ίσια γραμμή μπορεί να μην την κολακεύουν καθόλου. Το μυστικό σε αυτή την περίπτωση είναι τα μεσάτα φορέματα που δημιουργούν μία καλύτερη ισορροπία.

Δείτε περισσότερα εδώ

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή