Γιατί έχουμε τέτοια μανία με τους κοιλιακούς;

Γιατί έχουμε τέτοια μανία με τους κοιλιακούς;

53" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η τέλεια δίαιτα για επίπεδη κοιλιά, οι τρεις ασκήσεις για να αποκτήσεις κοιλιακούς φέτες και οι αντιοξειδωτικοί χυμοί που εξαφανίζουν την κοιλίτσα θα μπουν σιγά-σιγά στη ζωή μας μαζί με την άνοιξη.

Διάβασα σε ένα άρθρο ότι οι άντρες ξεχωρίζουν τις αδύνατες όταν τις βλέπουν ντυμένες αλλά προτιμούν τις παχουλές όταν τις βλέπουν γυμνές. Όπως λέει και η Meghan Trainor στο ποπ τραγούδι της All that Bass, μάλλον ‘θέλουν κάτι να πιάνουν το βράδυ’.

Οι αδύνατες κοπέλες θα είναι πάντα οι εντυπωσιακές. Αυτές που θα δέχονται φλερτ, κομπλιμέντα και τα βλέμματα των αντρών όταν μπαίνουν σε ένα χώρο. Οι παχουλές θα είμαστε πάντα οι κοπέλες που ‘πρέπει να γνωρίσεις λίγο καλύτερα για να τις ερωτευθείς’, ή τουλάχιστον έτσι έχω ακούσει.

Δεν υπάρχει κάποιος ανταγωνισμός. Κι οι δύο θέλουμε τα ίδια πράγματα: ευτυχία, μια όμορφη σχέση, μια καλή δουλειά. Κι οι δύο τα καταφέρνουμε με περιττά κιλά ή χωρίς. Γιατί τόση μανία λοιπόν για να εξαφανίσεις την κοιλίτσα, για να αποκτήσεις επίπεδη κοιλιά; Για να αρέσεις περισσότερο σε εκείνον, στον εαυτό σου, στους άλλους γενικά;

 

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή