Αμετακίνητος ο ΠΑΟ στις θέσεις του

Αμετακίνητος ο ΠΑΟ στις θέσεις του

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αρωγός σε κάθε προσπάθεια να γυρίσει σελίδα το ελληνικό ποδόσφαιρο εμφανίστηκε στο Δ.Σ. της Σούπερ Λίγκας ο Γιάννης Αλαφούζος, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα συνεχίσει τον αγώνα για να αποκατασταθεί η νομιμότητα σε όλα τα επίπεδα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός δεν μπήκε στη λογική της στείρας αντιπαράθεσης και συμφώνησε με τους άλλους εταίρους της Σούπερ Λίγκας στη σκληρή γραμμή που πρέπει να κρατηθεί σε θέματα βίας, με άξονα τις πιο αυστηρές ποινές για τις ομάδες.

«Είχαμε μία συζήτηση, όπου αποφασίσαμε να λύσουμε δικαστικά τις διαφορές μας ή τέλος πάντων εκτός διοικητικού συμβουλίου. Συμφωνήσαμε να κοιτάξουμε το πώς θα λύσουμε τα πραγματικά προβλήματα. Υπήρξαν ομόφωνες αποφάσεις για την αντιμετώπιση αυτής της πολύ άσχημης κατάστασης στην Ελλάδα, όπως η αυστηροποίηση των ποινών για τις ομάδες» δήλωσε ο κ. Αλαφούζος στο τέλος της συνεδρίασης του Δ.Σ., χωρίς να συνεχίσει τη σκληρή γραμμή των τελευταίων ημερών. Αποκορύφωμά της ήταν τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε το περασμένο Σάββατο, όπου επιτέθηκε κατά μέτωπο στον Ολυμπιακό.

Αιχμές για τους «ερυθρόλευκους» και προσωπικά κατά του Βαγγέλη Μαρινάκη, άφησε και ο Γκόρντον Σίλντενφελντ, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Κροατίας: «Κερδίσαμε, αλλά μας αφαιρέθηκαν οι τρεις βαθμοί εξαιτίας των επεισοδίων. Τώρα με εννιά αγωνιστικές για το τέλος είμαι πίσω έξι βαθμούς αντί για τρεις. Εμείς όμως αισθανόμαστε σαν νικητές. Ως αθλητές θέλουμε να κερδίζουμε στον αγωνιστικό χώρο και εκεί το επαναλαμβάνω αισθανόμαστε νικητές. Ωστόσο, όλες οι προσπάθειές μας δεν ανταποδίδονται. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, ο Μαρινάκης, είναι ο απόλυτος άρχοντας του ελληνικού ποδοσφαίρου. Είναι το άλφα και το ωμέγα και είναι ολοφάνερο ότι δεν αρκεί να είσαι καλύτερος μόνο μέσα στο γήπεδο».

Ο Σίλντενφελντ είναι σε διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση για την ανανέωση του συμβολαίου του, με τον ίδιο να επιθυμεί να υπογράψει για ακόμα δύο χρόνια και όχι μόνο για ένα. Ο Μλάντεν Πέτριτς, μίλησε σε γερμανικά ΜΜΕ και άφησε ανοικτά δύο ενδεχόμενα: να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ή να σταματήσει το καλοκαίρι το ποδόσφαιρο!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή