ΝΔ: «Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την απόφαση για αυξήσεις μισθών στη ΔΕΗ»

ΝΔ: «Να πάρει πίσω η κυβέρνηση την απόφαση για αυξήσεις μισθών στη ΔΕΗ»

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H ΝΔ καλεί την κυβέρνηση να πάρει πίσω την απαράδεκτη, όπως υποστηρίζει, απόφαση για αυξήσεις στους μισθούς των εργαζομένων της ΔΕΗ, επισημαίνοντας μάλιστα πως «για τον ΣΥΡΙΖΑ το συμφέρον του κ. Φωτόπουλου μπαίνει πάνω από την κοινωνική δικαιοσύνη».

Σε ανακοίνωσή του ο εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Καραγκούνης κάνει λόγο για «ψέματα που αραδιάζει το Μέγαρο Μαξίμου για να καλύψει τις προκλητικές αυξήσεις που ενέκρινε στους κομματικούς του φίλους, τον κ. Φωτόπουλο και τους υπόλοιπους συνδικαλιστές της ΔΕΗ», τονίζοντας πως οι αυξήσεις αυτές υπεγράφησαν την προηγούμενη Παρασκευή, στις 27/2/15, με απόλυτη γνώση και έγκριση του αρμοδίου υπουργού.

Ο κ. Καραγκούνης κάνει λόγο για απύθμενη υποκρισία, καθώς, όπως υποστηρίζει, την ώρα που η κυβέρνηση χαρίζει αυξήσεις 6 ευρώ την ημέρα στους συνδικαλιστές της ΔΕΗ, υπόσχεται ότι θα δώσει μόλις 1,5 ευρώ την ημέρα σε 300.000 ανθρώπους για να αντιμετωπίσουν την «ανθρωπιστική κρίση».

«Είναι αδιανόητο να συμβαίνει αυτό, την ώρα που η κυβέρνηση περικόπτει στο μισό τους προϋπολογισμούς των νοσοκομείων, την ώρα που προαναγγέλλει έκτακτες εισφορές και αύξηση του ΦΠΑ, την ώρα που αυξάνει το χαράτσι για τη λειτουργία της ΕΡΤ, μόνον και μόνο για να ικανοποιηθεί η κομματική της πελατεία», τονίζει ο εκπρόσωπος της ΝΔ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή