Αποκαλυπτήρια για το πρώτο «έξυπνο» ρολόι της Huawei

Αποκαλυπτήρια για το πρώτο «έξυπνο» ρολόι της Huawei

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Huawei Watch ήταν αναμφισβήτητα ο «πρωταγωνιστής» των ανακοινώσεων της κινεζικής εταιρείας στο Mobile World Congress, αφού είναι το πρώτο «έξυπνο» ρολόι της Huawei, το οποίο μάλιστα ξεχωρίζει για το ελκυστικό του ντιζάιν. Το smartwatch είναι αυτή τη στιγμή το μοναδικό προϊόν στην κατηγορία του με οθόνη ζαφειριού, για μεγαλύτερη αντιχαρακτική προστασία, ενώ διαθέτει μία στρογγυλή οθόνη 1,4 ιντσών, τεχνολογίας AMOLED.

Η συσκευή βασίζεται στο λειτουργικό Android Wear, ενώ είναι συμβατή με όλα τα έξυπνα κινητά με έκδοση Android 4.3 ή νεότερη. Ο κατασκευαστής του προσφέρει αρκετά μεγάλη ποικιλία σε λουράκια, ενώ φρόντισε να το εξοπλίσει με μία μπαταρία 300mAh που, με βάση τις προδιαγραφές, διαρκεί για 1,5-2 ημέρες τυπικής χρήσης.

Το «παρών» στην έκθεση έδωσε επίσης το MediaPad X2, ένα 7 ιντσών phablet με οκταπύρηνο επεξεργαστή, RAM 2 GB και κάμερα 13 Megapixel. Παράλληλα, η Huawei ανακοίνωσε το «έξυπνο» βραχιόλι Talkband B2, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν ακουστικό Bluetooth όπως το Talkband B1 που διαδέχεται, έχοντας όμως σαφώς βελτιωμένο ντιζάιν και καλύτερα υλικά κατασκευής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή