Το δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών ενισχύει η Interamerican

Το δίκτυο αποκλειστικών συνεργατών ενισχύει η Interamerican

1' 4" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στόχο την πολυκαναλική διανομή, αλλά και τις βέλτιστες επιδόσεις από τους συνεργάτες της, η Interamerican ενισχύει το δίκτυο πωλήσεων αποκλειστικής συνεργασίας με συνεχείς πρωτοβουλίες εκσυγχρονισμού και ανανέωσης. Στον τομέα των πωλήσεων εργάζονται πανελλαδικά 36 γραφεία αποκλειστικής συνεργασίας με 1.300 ασφαλιστικούς συμβούλους, ενώ το δίκτυο της εταιρείας αριθμεί επίσης 1.018 συνεργαζόμενους πράκτορες και μεσίτες. Το δίκτυο πωλήσεων αποκλειστικής συνεργασίας της Interamerican κατά το περασμένο έτος παρουσίασε παραγωγή ασφαλίστρων, που συνιστά το 23% της συνολικής εταιρικής παραγωγής στα μεικτά εγγεγραμμένα των γενικών ασφαλίσεων, το 67% του χαρτοφυλακίου στις ασφαλίσεις ζωής και υγείας και το 85% της νέας παραγωγής στον ίδιο τομέα.

Στρατηγικά, η εταιρεία παρέχει το πλεονέκτημα του απόλυτου ψηφιακού γραφείου, επενδύοντας συνολικά άνω των 20 εκατ. ευρώ στο πλαίσιο του τριετούς επιχειρησιακού σχεδίου, παρέχοντας τη δυνατότητα σε κάθε συνεργάτη της να λειτουργεί μέσω μιας «έξυπνης» συσκευής (κινητού τηλεφώνου, iPad). Το ψηφιακό γραφείο με όλες τις εφαρμογές του μεταφράζεται σε ταχύτητα εξυπηρέτησης πελατών, ακρίβεια εκτίμησης αναλαμβανόμενου κίνδυνου, δυναμική τιμολόγηση, υποστήριξη διαδικασιών διαχείρισης πελατών και έκδοσης συμβολαίων και με σειρά ψηφιακών εργαλείων, καθώς και πελατοκεντρικές παροχές μέσα από σύστημα επιβράβευσης πιστών πελατών. Οπως επισήμανε ο διευθύνων σύμβουλος του ομίλου, Γιώργος Κώτσαλος, «η τεχνολογία γεφυρώνει όλα τα δίκτυα διανομής, από τις απευθείας πωλήσεις (anytime) μέχρι τους ασφαλιστικούς συμβούλους και τους συνεργαζόμενους πράκτορες, καθορίζοντας έναν ενιαίο εταιρικό χαρακτήρα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή