H Olympia Electronics Νational Public Champion!

2' 40" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η RSM Greece, κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής των European Business Awards sponsored by RSM ανακοίνωσε σήμερα, Τρίτη 3 Μαρτίου 2015, τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας του κοινού για την ανάδειξη του National Public Champion (Eθνικού Πρωταθλητή της Ψηφοφορίας του Κοινού) των European Business Awards 2014-2015 sponsored by RSM. H νικήτρια εταιρεία η οποία ήταν ανάμεσα στους 60 National Champions για την χώρα μας, δραστηριοποιείται στην ανάπτυξη καινοτόμων ηλεκτρονικών συστημάτων ασφαλείας και είναι η Olympia Electronics!

O Κύριος Άθως Στυλιανού, Διευθύνων Σύμβουλος της RSM Greece δήλωσε «Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην Olympia Electronics για αυτή τους την επιτυχία. Παρά το γεγονός ότι ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος κατάφερε να συγκεντρώσει τις περισσότερες ψήφους του κοινού αποδεικνύοντας ότι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη και την υποστήριξή του».

H ψηφοφορία του κοινού διήρκησε από τις 6 Ιανουαρίου 2015 έως τις 25 Φεβρουαρίου 2015. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην πρώτη φάση της ψηφοφορίας, οι ψήφοι που συγκεντρώθηκαν από τους National Champions έφτασαν τις 156.573! Στη φάση αυτή το κοινό ψήφισε την εταιρεία της προτίμησής του από τους 60 National Champions που διακρίθηκαν φέτος για την Ελλάδα με βάση το 5λεπτο βίντεο που υπέβαλλε η κάθε μία στην ιστοσελίδα των European Business Awards. Η Olympia Electronics βγήκε πρώτη στην προτίμηση του κοινού για την Ελλάδα και είναι μία από τους 33 National Public Champions από τις 33 χώρες της Ευρώπης.

Η Olympia Electronics με τη διάκριση αυτή πήρε το εισιτήριο για τη δεύτερη φάση της ψηφοφορίας του κοινού που πραγματοποιείται πλέον σε ευρωπαϊκό επίπεδο και η οποία ξεκινά από σήμερα και θα διαρκέσει μέχρι τις 16 Απριλίου 2015. Στη δεύτερη αυτή φάση θα διαγωνιστεί ανάμεσα στους 33 National Public Champions της Ευρώπης για την ανάδειξη του τελικού νικητή της ψηφοφορίας του κοινού. Τα αποτελέσματα για την ανάδειξη του European Public Champion θα ανακοινωθούν στον τελικό των βραβείων στις 26 Μαΐου στο Λονδίνο.

Η ψηφοφορία του κοινού είναι μια παράλληλη και ξεχωριστή διαδικασία του διαγωνισμού, ο οποίος περιλαμβάνει δέκα κατηγορίες βραβείων στις οποίες διαγωνίζονται οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν. Όλες οι εταιρείες που διακρίνονται ως National Champions (Εθνικοί Πρωταθλητές) από κάθε χώρα, συμμετέχουν παράλληλα και στην ψηφοφορία του κοινού για να διεκδικήσουν τον τίτλο του National Public Champion. Η ψηφοφορία αυτή είναι ανεξάρτητη από την αξιολόγηση των κριτών και από τα αποτελέσματα των «Ruban d’Honneur Recipients», που είναι οι εταιρείες που επιλέγονται στην τελική φάση του διαγωνισμού ως οι δέκα καλύτερες της κατηγορίας στην οποία διαγωνίζονται.

Παράλληλα, συνεχίζεται η τρίτη και τελευταία φάση του διαγωνισμού κατά την οποία οι 7 ελληνικές εταιρείες που διακρίθηκαν φέτος ως «Ruban dHonneur Recipients» θα πραγματοποιήσουν μια παρουσίαση σε ένα διακεκριμένο πάνελ κριτών και θα διεκδικήσουν το βραβείο της κατηγορίας τους σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Στη λαμπρή τελετή απονομής που θα πραγματοποιηθεί στο Λονδίνο, οι 7 «Ruban d’Honneur Recipients» και ο «National Public Champion» που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας είναι οι:

The Business of the Year Award with Turnover of €26-150m GREEN – GREEK ENVIRONMENTAL & ENERGY NETWORK SA
The Award for Environmental & Corporate Sustainability AB Vassilopoulos
The RSM Entrepreneur of the Year Award ONEX
The Growth Strategy of the Year Award Coffee Island
The Growth Strategy of the Year Award PHARMATHEN
The Chairman’s Selection Genesis Pharma
The Chairman’s Selection Spetses Mini Marathon
National Public Champion Olympia Electronics

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή