London Fashion Week: Οι νέες τάσεις στο μανικιούρ

London Fashion Week: Οι νέες τάσεις στο μανικιούρ

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι δημιουργίες που είδαμε από τους οίκους υψηλής ραπτικής στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου ήταν κάτι παραπάνω από εντυπωσιακές, το ίδιο και οι τάσεις στο μακιγιάζ. Η αλήθεια είναι, πως δεν περιμέναμε να δώσουν τόσο πολύ βάση στο μανικιούρ, αλλά το έκαναν και το αποτέλεσμα μας συνάρπασε.

To nude είναι τόσο δυνατή τάση που δεν θα μπορούσαμε να μην την δούμε στην εβδομάδα μόδας του Λονδίνου. Τα pastel χρώματα επίσης ήταν είναι και θα είναι τάση για αυτή την άνοιξη και το καλοκαίρι. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα ωραίο φωτεινό χρώμα και φυσικά να έχετε καλό σχήμα στα νύχια σας.

Αν σας αρέσουν τα σκούρα χρώματα μην τα βάλετε στην άκρη  γιατί το φθινόπωρο θα τα χρειαστείς. Το σκούρο καφέ είναι από τα επικρατέστερα χρώματα για το επόμενο φθινόπωρο.

Τα αφηρημένα σχέδια είναι η νέα τάση στο μανικιούρ. Φυσικά, η nude βάση είναι η επικρατέστερη, καθώς αποτελεί τον ιδανικό καμβά για ό,τι σχέδιο επιλέξετε. 

Δείτε τα σχέδια εδώ και πάρτε ιδέες για το μανικιούρ που θα επιλέξετε. 

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή