Τα εξωαγωνιστικά «φάουλ» πληθαίνουν στην Αγγλία

Τα εξωαγωνιστικά «φάουλ» πληθαίνουν στην Αγγλία

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εξωαγωνιστικές συμπεριφορές που δεν τιμούν τους Αγγλους ποδοσφαιριστές χαρακτηρίζουν την ποδοσφαιρική επικαιρότητα στη Μεγάλη Βρετανία. Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής Αγγλίας, Τζον Τέρι, κατηγορήθηκε για ρατσιστική συμπεριφορά μετά τη λήξη του τελικού του Λιγκ Καπ με την Τότεναμ, όταν δεν χαιρέτησε έναν φίλαθλο ινδικής καταγωγής της Τσέλσι που του έδωσε το χέρι του κατά τους πανηγυρισμούς. Υπενθυμίζεται, πως το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Αγγλίας είχε αφαιρεθεί από τον Τέρι προ τριετίας, καθώς ο αμυντικός της Τσέλσι είχε κάνει ρατσιστικό σχόλιο κατά του Αντον Φέρντιναντ, αδερφού του τότε συμπαίκτη του στην Αγγλία, Ρίο. Το περιστατικό είχε λάβει χώρα κατά τη διάρκεια αγώνα της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς με την Τσέλσι, ξεσηκώνοντας θύελλα αντιδράσεων στην Αγγλία.

Ενας άλλος Βρετανός ποδοσφαιριστής, ο Ανταμ Τζόνσον της Σάντερλαντ τέθηκε εκτός ομάδας, όταν ο πατέρας μιας 15χρονης κοπέλας κατήγγειλε στην αστυνομία πως η κόρη του διατηρούσε σχέση με τον ποδοσφαιριστή. Η Σάντερλαντ τον έθεσε εκτός ομάδας μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση, ωστόσο οι οπαδοί του συλλόγου στήριξαν τον ποδοσφαιριστή, φωνάζοντας ρυθμικά το όνομά του στην προχθεσινή αναμέτρηση με τη Χαλ.

Με την πλάτη στον τοίχο, αλλά για καθαρά αγωνιστικούς λόγους, βρίσκεται ο Φίλιπο Ιντζάγκι στη Μίλαν, καθώς τα συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα σε συνδυασμό με τους πολλούς τραυματισμούς, έχουν εξοργίσει τον γενικό διευθυντή της ομάδας Αντριάνο Γκαλιάνι. Επόμενος αντίπαλος είναι η Ελλάς Βερόνα το Σάββατο και στην περίπτωση που η Μίλαν δεν καταφέρει να κερδίσει, είναι πιθανό ο προπονητής και θρύλος της ομάδας να αποτελέσει παρελθόν. Η Μίλαν βρίσκεται στη 10η θέση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή