Δείπνο Ιερώνυμου – Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή

Δείπνο Ιερώνυμου – Τσίπρα στην Αρχιεπισκοπή

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δείπνο στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών παρέθεσε ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στη διάρκεια της μεταξύ τους συνάντησης συζήτησαν τον ρόλο της Αρχιεπισκοπής στην προσπάθεια αντιμετώπισης της ανθρωπιστικής κρίσης. Μάλιστα ο πρωθυπουργός φέρεται να ενημέρωσε τον Αρχιεπίσκοπο για τις συζητήσεις με τους δανειστές που βρίσκονται σε εξέλιξη, καθώς και για άλλα θέματα κοινωνικού ενδιαφέροντος.

Στο μεταξύ, όπως έκαναν γνωστό από κυβερνητικές πηγές, η συνάντησή του με τον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδας, Γιάννη Στουρνάρα, θα πραγματοποιηθεί τελικά την Παρασκευή το πρωί, αντί για το απόγευμα της Πέμπτης, όπως είχε προγραμματιστεί αρχικά η συνάντηση.

Υπενθυμίζεται ότι την Τετάρτη οι δύο άνδρες είχαν τηλεφωνική επικοινωνία ενώ ο Διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδας, βρισκόταν στην Κύπρο για την Σύνοδο της ΕΚΤ. Μάλιστα σε συνέχεια της μεταξύ τους επικοινωνίας ο πρωθυπουργός είχε εκφράσει τη βεβαιότητα ότι ο κ. Στουρνάρας θα συμβάλλει τα μέγιστα για την πλήρη αποκατάσταση, και με όλα τα «εργαλεία», της χρηματοδότησης της ελληνικής οικονομίας.

Συνάντηση Τσίπρα – Γκουρία

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας αναμένεται να μιλήσει στις 12 Μαρτίου στη Γενική Συνέλευση του ΟΟΣΑ, στο Παρίσι.

Παράλληλα θα συναντηθεί με τον επικεφαλής του ΟΟΣΑ Άνχελ Γκουρία, καθώς και με άλλους ευρωπαίους αξιωματούχους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή