Προτάσεις

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ

Δρυός ανάγνωσμα, τέχνη στο βαρέλι

Το Οινόραμα, η μεγαλύτερη έκθεση κρασιού στην Ελλάδα, συνδέοντας την τέχνη και την αγάπη για το κρασί δίνει τον λόγο στους αφανείς ήρωες της οινοποίησης: τα δρύινα βαρέλια. Τριάντα τρεις διακεκριμένοι αλλά και νέοι καλλιτέχνες μεταμορφώνουν με ζωγραφική, γλυπτή ή σύνθετη επέμβαση ισάριθμα βαρέλια τύπου «barrique» σε έργα τέχνης. Επιμέλεια: Ιρις Κρητικού. Στη φωτογραφία, έργο της Δάφνης Αγγελίδου. Ζάππειο Μέγαρο, 7, 8, 9/03, 10 π.μ. – 7 μ.μ. Δ. ΡΗΓ.

BIOS

Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ

Mετά την ολοκλήρωση της πανελλαδικής περιοδείας της, η επιτυχημένη παράσταση «Η χαμένη τιμή της Καταρίνα Μπλουμ» της ομάδας Ubuntu επιστρέφει για δύο ακόμα βράδια στο Bios, τον χώρο απ’ όπου ξεκίνησε. Στην «πειραγμένη» εκδοχή του έργου του Xάινριχ Μπελ, σε διασκευή και σκηνοθεσία της Ελεάνας Τσίχλη, η παράσταση παρακολουθεί τη μεταμόρφωση της ηρωίδας από απλό, καθημερινό άνθρωπο σε δημόσιο κίνδυνο, σε μια κοινωνία που χειραγωγείται από την πολιτική εξουσία και τα ΜΜΕ. Παρασκευή και Σάββατο, στις 8.30 μ.μ. ΧΡ. Σ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή