Αβραμόπουλος: Εχω φωνή και άποψη για την Ελλάδα

Αβραμόπουλος: Εχω φωνή και άποψη για την Ελλάδα

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια, πραγματοποίησε χθες ο επίτροπος Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας, Δημήτρης Αβραμόπουλος. «Εχω και λόγο και φωνή και άποψη σε ό,τι αφορά στην πατρίδα μας. Και μην έχετε καμία αμφιβολία ότι μπορεί γεωγραφικά να είμαι στις Βρυξέλλες, αλλά η καρδιά μου είναι εδώ» τόνισε ο κ. Αβραμόπουλος, απευθυνόμενος στον κ. Παπούλια.

Αναφερόμενος στα καθήκοντά του ως επιτρόπου, είπε ότι «είναι πρώτη φορά που η Ελλάδα έχει τόση δύναμη στα χέρια της, στη διαδικασία του ευρωπαϊκού γίγνεσθαι: η ασφάλεια της Ευρώπης και η συνοχή της Ευρώπης, το μεγάλο πρόβλημα της μετανάστευσης και του ασύλου, που αυτήν τη στιγμή είναι στον υψηλότερο βαθμό προτεραιοτήτων ανάμεσα σε όλα τα κράτη-μέλη». Ο κ. Παπούλιας καλωσόρισε τον Ελληνα επίτροπο και τον ευχαρίστησε για την άψογη συνεργασία που είχαν όσο καιρό ήταν υπουργός ο κ. Αβραμόπουλος, αλλά και στους λίγους μήνες που βρίσκεται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Από την πλευρά του, ο κ. Αβραμόπουλος έπλεξε το εγκώμιο του απερχόμενου Προέδρου.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή