«Ελλάδα – Γερμανία στην κρίση: Σχέσεις, στάσεις, στερεότυπα»

«Ελλάδα – Γερμανία στην κρίση: Σχέσεις, στάσεις, στερεότυπα»

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μια από τις σοβαρότερες συνέπειες της κρίσης των τελευταίων ετών υπήρξε η επιδείνωση των ελληνογερμανικών σχέσεων. Το εν λόγω πρόβλημα είναι και το αντικείμενο της συζήτησης στρογγυλής τραπέζης, «Ελλάδα και Γερμανία στην κρίση: Σχέσεις, στάσεις, στερεότυπα», που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 10 Μαρτίου στο Ινστιτούτο Γκαίτε (Ομήρου 14-16).

Επί του θέματος θα τοποθετηθούν οι καθηγητές Πολιτικής Επιστήμης, δρ Δημήτρης Σωτηρόπουλος (ΕΚΠΑ) και δρ Αγγελική Γεωργιάδου (Πάντειο), όπως και η δημοσιογράφος της «Καθημερινής» Ξένια Κουναλάκη. Η εκδήλωση ξεκινά στις 7 μ.μ. με ταυτόχρονη μετάφραση ελληνικών – γερμανικών και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Επισημαίνεται ότι η συζήτηση εντάσσεται στο πλαίσιο του εγχειρήματος «Αμφιλεγόμενα ελληνογερμανικά παρελθόντα. Μια πρωτοβουλία για φοιτητές και νέους επιστήμονες», το οποίο ανήκει στο πρόγραμμα «Πανεπιστημιακός διάλογος με τη Νότια Ευρώπη», και πραγματοποιείται με την υποστήριξη της DAAD (Γερμανική Υπηρεσία Ακαδημαϊκών Ανταλλαγών).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή