Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος πρώην μποξέρ στο Μονακό

Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος πρώην μποξέρ στο Μονακό

42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η σορός του Βρετανού πρώην μποξέρ, Michael Graydon βρέθηκε σήμερα στο Μονακό, σύμφωνα με πληροφορίες που δόθηκαν στη δημοσιότητα από το γραφείο του εισαγγελέα του πριγκιπάτου.

Το σώμα του βρέθηκε από περαστικούς σε βραχώδη χαράδρα σε ιδιωτικό χώρο, ενώ ο άνδρας φέρεται να αγνοούνταν εδώ και ένα μήνα. Σύμφωνα με τις πρώτες έρευνες ο άτυχος άνδρας έπεσε με το κεφάλι.

Στην περιοχή βρέθηκαν κινητό, πορτοφόλι και δίπλωμα οδήγησης στο όνομα του Graydon, ενώ το πτώμα ταυτοποιήθηκε χάριν σε ένα τατουάζ που έφερε ο πρώην μποξέρ.

Ο Graydon είχε ταξιδέψει στο Μονακό για να παρακολουθήσει έναν αγώνα, ενώ πληροφορίες θέλουν τον πρώην πυγμάχο να αγνοείται από τις πρώτες πρωινές ώρες τις 21 Φεβρουαρίου. Το σώμα του νεκρού άνδρα πρόκειται να εξεταστεί, ώστε να επιβεβαιωθούν τα αίτια του θανάτου, αφού πρώτα οι αρχές του Μονακό παραδώσουν την σορό του άνδρα στην οικογένειά του.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή