Συστάσεις των Τούρκων προς την κυβέρνηση για Καμμένο

Συστάσεις των Τούρκων προς την κυβέρνηση για Καμμένο

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Προκλητική» χαρακτηρίζει την συμπεριφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Πάνου Καμμένου, η κυβέρνηση της Τουρκίας σε ανακοίνωση που εξέδωσε.

Το Τουρκικό Υπουργείο Εξωτερικών πραγματοποιεί επίθεση κατά του κ. Καμμένου, τονίζοντας πως από την στιγμή που ανέλαβε τα καθήκοντά του εμφανίζεται προκλητικός απέναντι στη χώρα, ενώ κάνει έκκληση στην ελληνική κυβέρνηση να «θέσει υπό έλεγχο τέτοιες ανεύθυνες συμπεριφορές».

Μάλιστα από την Άγκυρα επισημαίνεται πως «είναι ολοφάνερο ότι σε περίπτωση που συνεχιστούν τέτοιες ανεύθυνες κινήσεις, το μόνο δυνατό αποτέλεσμα θα είναι να αυξηθεί η ένταση ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, βάζοντας φρένο στις προσπάθειες για την ανάπτυξη των σχέσεων των δύο χωρών».

«Η χώρα μας είναι αποφασισμένη να προστατεύσει τα δικαιώματα και τα συμφέροντά της στο Αιγαίο, στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Επισημαίνουμε για μία ακόμα φορά την ανάγκη να αξιοποιήσουμε τους υπάρχοντες μηχανισμούς διπλωματικού διαλόγου για την λύση των προβλημάτων στο Αιγαίο», καταλήγει η ανακοίνωση.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή