Φάκελο με υδροκυάνιο έστειλαν στον Λευκό Οίκο

Φάκελο με υδροκυάνιο έστειλαν στον Λευκό Οίκο

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ύποπτο φάκελο ο οποίος εικάζεται πως περιείχε υδροκυάνιο εντόπισαν οι άνδρες της ασφαλείας του λευκού Οίκου.

Ο φάκελος είχε αποσταλεί την Δευτέρα και οι αρχικές έρευνες είχαν δείξει πως είναι ακίνδυνος, ωστόσο στη συνέχεια εντοπίστηκε το υδροκυάνιο.

Οι μυστικές υπηρεσίες δεν έχουν κάνει γνωστό το αν ο φάκελος προοριζόταν για τον πρόεδρο Ομπάμα ή σε κάποιο άλλο πρόσωπο από τον Λευκό Οίκο.

«Η έρευνά μας είναι σε εξέλιξη, μέχρι να ολοκληρωθεί δεν θα προβούμε σε ανακοινώσεις», αναφέρει το Γραφείο Τύπου του προεδρικού Μεγάρου των ΗΠΑ.

Σύμφωνα πάντως με τα όσα έχουν διαρρεύσει και τα όσα μεταδίδουν τα sites των ΗΠΑ, κανείς άνθρωπος δεν κινδύνεψε από τον φάκελο.

Να σημειωθεί πως παρόμοιοι φάκελοι είχαν αποσταλεί στον Λευκό Οίκο αλλά και σε μέλη του Κονγκρέσου λίγο μετά τις επιθέσεις στους δίδυμους πύργους. Ο άνθρακας είχε σκοτώσει 5 ανθρώπους, ενώ ακόμη 17 είχαν υποστεί δηλητηρίαση.

Το γεγονός αυτό είχε οδηγήσει την ασφάλεια του Λευκού Οίκου να λάβει αυξημένα μέτρα ασφαλείας και να ελέγχει κάθε δέμα και γράμμα που έμπαινε μέσα στο σπίτι του προέδρου. 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή