Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge σύντομα από την WIND‏

Samsung Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge σύντομα από την WIND‏

1' 41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τo νέo Samsung Galaxy S6 είναι για πρώτη φορά διαθέσιμο σε δυο διαφορετικές εκδόσεις, το Galaxy S6 και το Galaxy S6 Edge, που συνδυάζουν χρηστικό σχεδιασμό και πανίσχυρες λειτουργίες. Το γυάλινο σώμα του είναι κατασκευασμένο από το πιο ανθεκτικό γυαλί, το Corning® Gorilla Glass® 4, αντανακλά στο φυσικό φως, ενώ με οθόνη Quad HD Super AMOLED 5,1" το Galaxy S6 προσφέρει στους χρήστες την υψηλότερη πυκνότητα σε pixels (577ppi), παρέχοντας μια φωτεινή & ζωντανή οθόνη.

Eίναι εξοπλισμένο με δύο εξαιρετικές κάμερες και στις δύο όψεις του, οι οποίες προσφέρουν φωτεινότητα και ταχύτητα. Οι φακοί F1.9 και οι αισθητήρες υψηλής ανάλυσης στη μπροστινή (5ΜΡ) και στην οπίσθια κάμερα (16ΜΡ) προσφέρουν κρυστάλλινη εικόνα ακόμα και στο σκοτάδι. Διαθέτει τον πρώτο στον κόσμο φορητό επεξεργαστή 14nm με πλατφόρμα 64-bit, νέο σύστημα μνήμης LPDDR4 και flash μνήμη UFS 2.0 που προσφέρει υψηλή απόδοση και αναβαθμισμένη ταχύτητα μνήμης, με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Ενώ η ενσωματωμένη τεχνολογία ασύρματης φόρτισης το Galaxy S6 αλλάζει τα δεδομένα στις smartphone  συσκευές.

Το νέο Galaxy S6 Edge ξεχωρίζει με τον πρωτοποριακό σχεδιασμό της πρώτης διπλής κυρτής οθόνης, τις όμορφες καμπύλες και τις λαμπερές γυάλινες επιφάνειες, που αντανακλούν ένα ευρύ φάσμα από εκθαμβωτικά χρώματα.

Επιπλέον, οι συσκευές υποστηρίζουν υπηρεσίες LTE/4G, προσφέροντας στους πελάτες WIND πολύ καλή εμπειρία κινητής ευρυζωνικότητας. Υπενθυμίζεται ότι οι πελάτες WIND απολαμβάνουν χωρίς περιορισμούς το νέο 4G δίκτυο της WIND καθώς μέχρι το τέλος Απριλίου η χρήση των υπηρεσιών data στο 4G είναι δωρεάν και απεριόριστη για όλους τους πελάτες της εταιρείας (συμβόλαιο, καρτοκινητή, mobile broadband).

Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν μεταξύ του Galaxy S6 και Galaxy S6 Edge σε όποιο χρώμα τους ταιριάζει, ανάμεσα στο Λευκό (White Pearl), μαύρο (Black Sapphire), χρυσό (Gold Platinum) και μπλε (Blue Topaz). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποκτήσουν φθηνότερα τα νέα Galaxy S6 συνδυάζοντας τα με τα προγράμματα συμβολαίου WIND. Τα καταστήματα της εταιρείας θα διαθέτουν επίσης μεγάλη γκάμα από τα πιο δημοφιλή αξεσουάρ για τη συγκεκριμένη συσκευή, δηλαδή θήκες, φιλμ προστασίας οθόνης και hands – free.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα νέα Samsung Galaxy S6, επισκεφτείτε το www.wind.gr

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή