Μανικιούρ: Τα top χρώματα της άνοιξης για τα νύχια

Μανικιούρ: Τα top χρώματα της άνοιξης για τα νύχια

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι ηλιόλουστες και ζεστές μέρες της άνοιξης μπορεί κάπως να καθυστερούν, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορούμε να κάνουμε από τώρα την έρευνά μας για τα top trends της σεζόν για το στιλ και τα beauty looks μας.

Ρίχνοντας μια ματιά στις πασαρέλες και στα looks που προτίμησαν οι σχεδιαστές και οι διάσημοι οίκοι για την Άνοιξη 2015 τόσο σε μακιγιάζ όσο και σε μανικιούρ, μπορούμε εύκολα να καταλάβουμε πως οι nude αποχρώσεις έχουν την τιμητική τους.

Τα βερνίκια νυχιών στο χρώμα του δέρματος, σε μπεζ, ζαχαρί, κρεμ ή πολύ απαλά ροζ θα γίνουν φέτος την άνοιξη τα αγαπημένα σας. Δημιουργήστε το εφέ του half moon manicure με δύο κοντινές ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, ενώ μία καλή ιδέα είναι να δοκιμάσετε και μερικά γραφικά, γεωμετρικά μοτίβα που θα δημιουργήσετε με βερνίκια σε παστέλ τόνους. Επιπλέον, μπορείτε να δοκιμάσετε το ανοιχτό πράσινο της μέντας, όπως και το πολύ απαλό βιολετί.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή