Συνάντηση Τσίπρα με Δραγασάκη και Βαρουφάκη

Συνάντηση Τσίπρα με Δραγασάκη και Βαρουφάκη

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνάντηση με τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης κ. Γιάννη Δραγασάκη και τον υπουργό Οικονομικών κ. Γιάνη Βαρουφάκη έχει το απόγευμα του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας.

Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, την οποία ο αντιπρόεδρος του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης χαρακτήρισε χρήσιμη και εποικοδομητική.

Σε ό,τι αφορά στις τελευταίες εξελίξεις ο κ. Παπαδημούλης επισήμανε ότι η πρωτοβουλία του πρωθυπουργού απέδωσε καρπούς και τόνισε ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι η κυβέρνηση έχει την εμπιστοσύνη της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

Τετ α τετ με Παυλόπουλο

Το μεσημέρι, ο κ. Τσίπρας είχε ημίωρο περίπου τετ α τετ με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, τον οποίο ενημέρωσε για τα όσα συζητήθηκαν με τους ευρωπαίους ηγέτες στις Βρυξέλλες. Οι δύο άντρες συμφώνησαν να έχουν συχνές συναντήσεις.

Η συνάντηση των δύο ανδρών έγινε στο πλαίσιο της ορκωμοσίας τεσσάρων αναπληρωτών υπουργών την κυβέρνησης, που έως τώρα δεν είχαν ορκιστεί λόγω της έλλειψης νομοθετικής πρόβλεψης για τις θέσεις τους.

Οι Δημήτρης Στρατούλης, Αναπληρωτής Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικών Ασφαλίσεων Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Αναστασία Χριστοδουλοπούλου, Αναπληρωτής Υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης και Κωνσταντίνος Φωτάκης, Αναπληρωτής Υπουργός Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων, ορκίστηκαν με πολιτικό όρκο ενώ ο Χρήστος Σπίρτζης Αναπληρωτής Υπουργός Οικονομίας, Υποδομών Ναυτιλίας και Τουρισμού, με θρησκευτικό.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή