Το ξενοδοχείο των… Κόκκινων Διαβόλων

Το ξενοδοχείο των… Κόκκινων Διαβόλων

43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ανοιξε το Hotel Football στο Μάντσεστερ.

Μόλις εκατό μέτρα από το Ολντ Τράφορντ, το Hotel Football, το θεματικό ξενοδοχείο που δημιούργησαν συμπράττοντας επιχειρηματικά οι ιστορικές φυσιογνωμίες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ Ράιαν Γκιγκς και Γκάρι Νέβιλ, υποδέχτηκε τους πρώτους πελάτες του πριν από λίγες εβδομάδες.

Τα 133 δωμάτιά του, με τις σαφείς αλλά και διακριτικές συγχρόνως ποδοσφαιρικές «πινελιές» στη διακόσμησή τους, διαθέτουν συνδρομητικό πακέτο αθλητικών καναλιών και απρόσκοπτη θέα στο γήπεδο.

Στο ξενοδοχείο στεγάζεται επίσης το Cafe Football Old Trafford, «αδελφάκι» του λονδρέζικου, του οποίου το μενού επιμελείται ο βραβευμένος με δύο αστέρια Μισελέν Βρετανός σεφ Μάικλ Γουίγκναλ.

Ομως το απόλυτο highlight δεν είναι άλλο από το Heaven, το γήπεδο του 12ου ορόφου με την κυλιόμενη οροφή, που διατίθεται -έναντι αδρού φυσικά αντιτίμου- για τη διοργάνωση πάρτι, μπάρμπεκιου, συναυλιών, ακόμη και… ποδοσφαιρικών αγώνων.

> www.hotelfootball.com, δίκλινα από 130 ευρώ (από 345 ευρώ τις ημέρες των αγώνων)

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή