Μ. Κερέ: Δεσμευμένοι να βρούμε λύσεις

Μ. Κερέ: Δεσμευμένοι να βρούμε λύσεις

44" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Η ΕΚΤ είναι δεσμευμένη ώστε να υπάρξει επιτυχημένη λύση στην περίπτωση της Ελλάδας» διεμήνυσε ο εκπρόσωπος της ΕΚΤ,. κ. Μπενουά Κερέ, σχολιάζοντας τα τεκταινόμενα στην χώρα μας, εκπέμποντας ένα θετικό μήνυμα την ώρα που ξεκινούν εκ νέου οι διαπραγματεύσεις στην Αθήνα μεταξύ των τεχνικών κλιμακίων.

Σύμφωνα με τον κ. Κερέ υπάρχει πρόθεση στο πλαίσιο της καλής πίστης για επιτάχυνση των προσπαθειών από όλες τις πλευρές, ώστε να εφαρμοστεί η απόφαση της 20ης Φεβρουαρίου, ενώ πρόσθεσε το ότι είναι απαραίτητη δέσμευση να εφαρμοστεί επιτυχώς το πρόγραμμα.

Στο πλαίσιο αυτό είπε ότι κάθε αλλαγή θα πρέπει να γίνει με ισοδύναμο τρόπο για να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα και η ισχυρή δημοσιονομική και χρηματοπιστωτική σταθερότητα.

Πέραν αυτών ο κ. Κερέν δήλώσε ότι το πνεύμα και στις δύο πλευρές είναι εξαιρετικά θετικό για να βρεθεί μια λύση και ότι θα πρέπει να χρησιμοποιηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το αγαθό του χρόνου.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή