Κραγιόν: Τα top χρώματα της σεζόν

Κραγιόν: Τα top χρώματα της σεζόν

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Θέλετε να είστε πάντα in fashion και να γνωρίζετε τις τάσεις της κάθε σεζόν σε μόδα και beauty looks; Ανακαλύψτε τα top χρώματα της άνοιξης για τα χείλη σας και εντυπωσιάστε σε κάθε εμφάνισή σου.

Το μυστικό είναι να κρατήσετε μία ισορροπία σε χείλη και μάτια, ώστε να δημιουργήσετε το πιο καλόγουστο και μοντέρνο αποτέλεσμα για την εποχή.

Οι φωτεινές αποχρώσεις και οι απαλές nude πρωταγωνιστούν στα ανοιξιάτικα μακιγιάζ σας και δημιουργούν τα πιο λαχταριστά και λαμπερά looks. Προτιμήστε ένα απαλό φούξια ή ένα γλυκό ροδακινί κραγιόν που θα φοράτε πρωί ή βράδυ, αφήνοντας πιο φυσικά τα μάτια σας, για ένα μοντέρνο σοφιστικέ αποτέλεσμα.

Δοκιμάστε το ροζ της τσιχλόφουσκας, αν σας αρέσουν οι πιο girly εμφανίσεις, ενώ αν είστε πιο κλασική στις προτιμήσεις σας επενδύστε σε ένα λαμπερό nude lipstick. Τα κοραλλί και τα φωτεινά ροζ κραγιόν είναι ιδανικά για τις πιο ηλιόλουστες μέρες, ενώ δεν μπορείτε να πείτε όχι και σε ένα φωτεινό αλλά απαλό κόκκινο.

Ανακαλύψτε εδώ τις 10 top αποχρώσεις στα κραγιόν για την άνοιξη.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή