20 top nude γόβες για κάθε στιλ και budget

20 top nude γόβες για κάθε στιλ και budget

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Αναζητάτε τα παπούτσια της άνοιξης που συνδυάζονται με όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας και ταιριάζουν σε όλα τα looks σας; Την απάντηση έρχονται να δώσουν οι nude γόβες. Ένα ζευγάρι που ταιριάζει σε κάθε εποχή, αλλά την άνοιξη έχει την τιμητική του.

Από τις πιο απλές, κλασικές stilettos μέχρι τις πιο μοντέρνες με λουράκια και ανοίγματα, αλλά και τις μυτερές που είναι η τάση της σεζόν είναι τα παπούτσια που σίγουρα θέλει να έχει κάθε γυναίκα στη ντουλάπα της, μιας και φοριούνται στα πιο casual αλλά και formal looks σας.

Συνδυάστε τις με υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο για να πετύχετε ένα περιποιημένο office look ή με boyfriend τζιν, t-shirt και σακάκι για μία μοντέρνα chic εμφάνιση. Επιπλέον, μπορείτε να φορέσετε το αγαπημένο σας ζευγάρι με φορέματα, midi φούστες, αλλά και με ολόσωμες φόρμες που ταιριάζουν σε κάθε στιγμή της μέρας.

Διαλέξτε το ύψος τακουνιού και το σχέδιο που σας αρέσει και δημιουργήστε τις καλύτερες εμφανίσεις για την άνοιξη. Δείτε εδώ τις πιο στιλάτες top nude γόβες της σεζόν.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή