Γιαούρτι: 4 χρήσεις του για την περιποίηση της επιδερμίδας

Γιαούρτι: 4 χρήσεις του για την περιποίηση της επιδερμίδας

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μήπως παραπονιέστε συνεχώς πως ξοδεύετε όλα σας τα χρήματα σε καλλυντικά και προϊόντα περιποίησης; Ώρα να ρίξετε μια ματιά στα ντουλάπια της κουζίνας σας και στο ψυγείο, για να αρχίσετε να φτιάχνετε μάσκες και κρέμες με φυσικά υλικά. Για παράδειγμα, δεν φαντάζεστε πόσο ευεργετικό είναι το γιαούρτι για την επιδερμίδα σας.

Δεν είναι απαραίτητο μόνο για τη διατροφή μας, αλλά και για τη beauty routine μας. Είναι ένα προϊόν πλούσιο σε πρωτεΐνες και ασβέστιο, ενώ κάνει θαύματα σε πρόσωπο και σώμα.

Χέρια: Αναμείξτε μία κουταλιά της σούπας μέλι με ένα γιαούρτι και φτιάξε μία εύκολη μάσκα για τα χέρια σας. Θα τα κρατάει πάντα ενυδατωμένα.

Πρόσωπο: Απλώστε με τα δάχτυλά σας ένα γιαούρτι στο πρόσωπό σας για περίπου δέκα λεπτά. Θα σφίξει τους πόρους και θα καθαρίσει την επιδερμίδα σας. Είναι πιο ήπιο από οποιοδήποτε άλλο απολεπιστικό προϊόν και μόλις αφαιρέσετε την ποσότητα που έχετε εφαρμόσει με χλιαρό νερό, το πρόσωπό σας θα λάμπει.

Μαλλιά: Γνωρίζατε πως το γιαούρτι μπορεί να αντικαταστήσει το conditioner σας; Κι όμως γίνεται. Μόλις ξεπλύνετε τα μαλλιά σας από το σαμπουάν, εφαρμόστε μία γερή ποσότητα από ένα γιαούρτι και αφήστε το να δράσει για 10 με 15 λεπτά. Αν έχετε πιτυρίδα, σταδιακά θα δείτε μεγάλη διαφορά.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή