Πουκάμισο: Το hot κομμάτι της άνοιξης

Πουκάμισο: Το hot κομμάτι της άνοιξης

1' 3" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η άνοιξη μπορεί να έχει μπει για τα καλά, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως μπορείτε να φορέσετε από τώρα τα κοντομάνικα t-shirts σας, αφού ο καιρός είναι ακόμα άστατος. Απ’ την άλλη δεν μπορείτε να συνεχίσετε να φοράτε για πολύ ακόμα και τα πουλόβερ σας, οπότε μάλλον πρέπει να δοκιμάσετε τα κατάλληλα κομμάτια για την εποχή, που δεν είναι άλλα από τα πουκάμισα.

Τα floral σχέδια, τα χαρούμενα μοτίβα και τα γεωμετρικά patterns έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, αλλά ποτέ δεν λέμε όχι και σε ένα πουκάμισο μονόχρωμο ή denim, που σίγουρα δίνει στιλ στις εμφανίσεις μας.

Διαλέξτε αυτό που σας ταιριάζει, φορέστε το με παντελόνι, φούστα ή σαλοπέτα και δημιουργήστε τα πιο μοντέρνα looks για όλες τις ώρες της μέρας. Από το πρωί στο γραφείο μέχρι το βράδυ στη βόλτα σας, μπορείτε να πετύχετε τα πιο καλόγουστα σύνολα με το must have κομμάτι κάθε γυναικείας ντουλάπας.

Φορέστε το πουκάμισο σας δεμένο στο ύψος του αφαλού με maxi bohemian φούστα με prints ή συνδυάστε το με το cropped υφασμάτινο παντελόνι σας για ένα πιο σοφιστικέ office look. Επιπλέον, τα πουκάμισα σας δίνουν τη δυνατότητα να τα φορέσετε πάνω από t-shirts, μέσα από ζακέτες, σακάκια ή φούτερ για να δημιουργήσετε στιλάτα layered casual σύνολα.

Δείτε εδώ τα πιο stylish πουκάμισα της άνοιξης!

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή