6 κομψά χτενίσματα για την άνοιξη

6 κομψά χτενίσματα για την άνοιξη

1' 25" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μιας και μπήκε η άνοιξη, μία ανανέωση στα μαλλιά σας επιβάλλεται κι έτσι δεν έχετε παρά να κάνετε μία mini έρευνα για τις τάσεις που επικρατούν. Αν δεν θέλετε να αλλάξετε χρώμα ή κούρεμα, μπορείτε να πετύχετε τα πιο κομψά και μοντέρνα χτενίσματα που ταιριάζουν στην εποχή. Ανάλαφρες μπούκλες, πλεξούδες που είναι ιδανικές για bohemian εμφανίσεις, κοτσίδες και κομψοί κότσοι ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο τα καθημερινά looks σας.

Έχετε μακριά μαλλιά και θέλετε να δημιουργήσετε ένα κομψό αλλά μοντέρνο χτένισμα; Χωρίστε τα μαλλιά σας στη μέση και στη συνέχεια, μαζέψτε ε τα μισά σε μία καλοσχηματισμένη πλεξούδα.

Έχετε μεσαίο καρέ; Δημιουργήστε ανάλαφρες μπούκλες με το σίδερο για τα μαλλιά και χρησιμοποιήστε λίγη λακ για καλύτερο κράτημα. Το χτένισμα που ταιριάζει στα περισσότερα σχήματα προσώπου, σας δίνει απίστευτες δυνατότητες και επιλογές.

Πλεξούδα και σινιόν μαζί σε ένα πρωτότυπο και ρομαντικό χτένισμα. Είναι πολύ πιο εύκολο απ’ ότι φαίνεται και μπορείτενα το φτιάξετε ακόμη και μόνη σας. Ξεκινήστεμία γαλλική πλεξούδα στα αριστερά και άλλη μία στα δεξιά. Στερεώστε στο κάτω μέρος και τις δύο πλεξούδες σχηματίζοντας έναν κομψό χαμηλό κότσο.

Θέλετε να πετύχετε ένα ανάλαφρο και μοντέρνο χτένισμα για τις βραδινές και πιο formal εμφανίσεις σας; Μερικές μπούκλες που μοιάζουν φυσικές και χωρίστρα στο πλάι δημιουργούν το πιο καλόγουστο και περιποιημένο αποτέλεσμα.

Αποφασίσατε να αντιγράψετε το extreme pixie haircut της Scarlett Johansson; Να, πώς θα χτενίζετε τα μαλλιά σας, αντί να κάνεις χωρίστρα στη μέση: Τραβήξτε τα όλα προς τα πίσω και χρησιμοποιήστε ένα προϊόν για λάμψη και κράτημα.

Μακρύ καρέ και χωρίστρα στο πλάι; Δεν χρειάζεται να κάνετε πολλά για να εντυπωσιάσετε με το χτένισμά σας. Καμιά φορά τα πιο απλά είναι τα καλύτερα!

Δείτε εδώ τα χτενίσματα που λανσάρουν κατά καιρούς οι αγαπημένες μας celebrities

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή