Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα, Κασάμι

Πειθαρχική δίωξη σε Περέιρα, Κασάμι

59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο φάκελος της ρεβάνς του Κυπέλλου της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό ανοίγει ξανά έπειτα από παρέμβαση του αθλητικού εισαγγελέα Κωνσταντίνου Πετρόπουλου. Οπως γνωστοποίησε χθες η ΕΠΟ, ο κ. Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της πειραϊκής εταιρείας, του Βίτορ Περέιρα και του Παϊτίμ Κασάμι για τους πανηγυρισμούς στο γκολ του Φράνκο Χάρα.

Από την πλευρά της, η Σούπερ Λίγκα ανακοίνωσε πως ο εξ αναβολής αγώνας του Πανθρακικού με τον Ολυμπιακό της 27ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος θα διεξαχθεί την Τετάρτη του Πάσχα 15 Απριλίου, χωρίς θεατές. Το παιχνίδι είχε αναβληθεί εξαιτίας της κακοκαιρίας, που είχε μετατρέψει σε βούρκο τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Κομοτηνής.

«Υπενθυμίζεται ότι, σε συνέχεια της από 06.03.2015 απόφασης του υφυπουργού Αθλητισμού κ. Κοντονή, αναφορικά με τη διεξαγωγή των αγώνων της 27ης αγωνιστικής, ο αγώνας θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών», διευκρινίζεται στην ανακοίνωση της Λίγκας.

Στις εγκαταστάσεις του Ρέντη συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία για τον αγώνα της μεθεπόμενης Κυριακής με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα. Οι Μήτρογλου και Ντουρμάζ συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Σαλίνο έκανε ειδικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο εξαιτίας μυϊκής ενόχλησης. Στις 11 το πρωί θα πραγματοποιηθεί στου Ρέντη φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Το ματς θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή