Προτάσεις

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

HALF NOTE

Σύγχρονη τζαζ από τον Ντ. Μάρεϊ

Ο Αμερικανός βιρτουόζος του σαξόφωνου Ντέιβιντ Μάρεϊ έρχεται για ένα τετραήμερο εμφανίσεων (27-30/3) στο Half Note. Ο τζαζίστας με την τεράστια καριέρα και δισκογραφία, μαζί με τα άλλα δύο μέλη του μουσικού τρίου, θα μας χαρίσει τον ξεχωριστό του ήχο· πιστός στην παράδοση αλλά και πάντα ανοιχτός σε επιρροές ακόμα και από διαφορετικά μουσικά είδη, ο Ντέιβιντ Μάρεϊ αποτελεί μια από τις πιο σημαντικές μορφές της καλής, σύγχρονης τζαζ. Πληροφορίες και κρατήσεις στο 210-92.13.310. Α.Χ.

«ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΝΑΚΑΣ»

Ρεσιτάλ κιθάρας 20ού και 21ου αιώνα

Ευκαιρία να ακούσει κανείς έναν σολίστ της κιθάρας, με ιδιαίτερη προσωπικότητα είναι το αποψινό ρεσιτάλ του Αντώνη Χατζηνικολάου, με έργα του 20ού και 21ου αιώνα. Θα ερμηνευθούν συνθέσεις Vassiliev, Stravinsky, Piazzolla, Maw, De Falla, Rodrigo ως μία ανθολόγηση εξαιρετικού ρεπερτορίου. O Aντώνης Χατζηνικολάου θεωρείται σημαντικός εκπρόσωπος της νεότερης γενιάς. Η συναυλία θα δοθεί στην Αίθουσα Συναυλιών «Φίλιππος Νάκας» (Ιπποκράτους 41, 27/3, 8.30μ.μ., εισιτήριο 10 ευρώ, μειωμένα 5 ευρώ). Ν. Β.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή