Οκτώ συλλήψεις για αθλητική βία και οπλοκατοχή στο Αγρίνιο

Οκτώ συλλήψεις για αθλητική βία και οπλοκατοχή στο Αγρίνιο

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οκτώ συλλήψεις έγιναν στο Αγρίνιο από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδος στο πλαίσιο των αστυνομικών μέτρων κατά τη χθεσινή διεξαγωγή δύο ημιτελικών αγώνων πετοσφαίρισης γυναικών.  Χθες, είχαν προγραμματιστεί οι ημιτελικοί μεταξύ των ομάδων Α.Ο.Ν. Πανναξιακός – Α.Ο. Παναθηναϊκός και Γ.Σ.Κ. Ηρακλής – Ολυμπιακός Σ.Φ.Π.

Σε βάρος των οκτώ ημεδαπών ανδρών σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία και παράνομη οπλοκατοχή. 

Αναλυτικότερα, κατά τη λήψη των αστυνομικών μέτρων εντοπίστηκε χθες, Σάββατο κατά τις πρώτες πρωινές ώρες από αστυνομικούς των Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας, ομάδα 150 περίπου φιλάθλων, οι οποίοι είχαν σταθμεύσει τριάντα  οχήματα έξω από το Πανεπιστήμιο της πόλης του Αγρινίου και μετέβαιναν πεζοί στην Πλατεία Δημοκρατίας. Όπως διαπιστώθηκε, επρόκειτο για φιλάθλους, οι οποίοι είχαν αφιχθεί, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον δεύτερο ημιτελικό, χωρίς όμως να κατέχουν εισιτήρια. Η ομάδα αυτή περιορίστηκε και συνοδεύτηκε από τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να απομακρυνθεί ασφαλώς από την περιοχή.

Κατά τον έλεγχο που προηγήθηκε στα οχήματα, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν σε δύο εξ αυτών: τρία ξύλινα κοντάρια, οκτώ κράνη, μια κουκούλα τύπου full face, ένα ζευγάρι δερμάτινα γάντια.

Επιπλέον, κατά τους ενδελεχείς ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν περιμετρικά των χώρων, όπου κινήθηκαν οι προαναφερόμενες ομάδες φιλάθλων, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: ενενήντα ξύλινα καδρόνια, έξι αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί και δακρυγόνα.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή