Amal Clooney: Το απαράμιλλο στιλ της πρώτης κυρίας του Hollywood

Amal Clooney: Το απαράμιλλο στιλ της πρώτης κυρίας του Hollywood

2' 46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Amal Alamuddin έγινε διάσημη μέσα σε μια μέρα, όταν παντρεύτηκε τον George Clooney, έναν από τους πιο γοητευτικούς ηθοποιούς του Hollywood. Η 37χρονη δικηγόρος έγινε η πιο αξιοζήλευτη γυναίκα του διεθνούς jet-set έχοντας ήδη μια επιτυχημένη καριέρα αλλά και μια μοναδική κομψότητα και γοητεία που υποστήριζε με σύνολα και αξεσουάρ διάσημων οίκων μόδας και σχεδιαστών. Το προσωπικό της στιλ σε συνδυασμό με την αγάπη της για τις νέες τάσεις της μόδας, την ανέδειξαν σε fashion icon που δεν φοβάται να πάρει στιλιστικά ρίσκα.

Οι πρώτες δημόσιες εμφανίσεις της Amal μονοπώλησαν το ενδιαφέρον των media. Η λιβανέζικης καταγωγής δικηγόρος επέλεξε για τη γκαρνταρόμπα της στη Βενετία, όπου έγινε ο γάμος, δημιουργίες των Stella McCartney, Dolce&Gabbana, Prada και Giambattista Valli ενώ το πανάκριβο, custom made Oscar de la Renta νυφικό της ήταν διακοσμημένο με διαμάντια και μαργαριτάρια. Τα εντυπωσιακά κοσμήματα, τα καπέλα και οι κομψές τσάντες επιδείκνυαν το προσωπικό της στιλ, ενώ τα φορέματα και τα παντελόνια αναδείκνυαν την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Η Amal δεν έμεινε, όμως, μόνο σε αυτό. Από τότε η γκαρνταρόμπα της έχει εμπλουτιστεί με όλες τις νέες τάσεις της μόδας και η ίδια έχει αποδείξει ότι δεν έχει μόνο καλό γούστο αλλά και την ικανότητα να δημιουργεί όμορφους συνδυασμούς παίρνοντας στιλιστικά ρίσκα. Κι όλα αυτά χωρίς την βοήθεια κάποιου επαγγελματία στιλίστα.

Amal Clooney: Το απαράμιλλο στιλ της πρώτης κυρίας του Hollywood-1

Μετά την εντυπωσιακή εμφάνισή της στα βραβεία Golden Globe με μια μαύρη Dior τουαλέτα και λευκά γάντια, η Amal έκανε μια σειρά από δημόσιες εμφανίσεις, επίσημες αλλά και casual, όπου επένδυσε σε τολμηρά trends. Τα 70’s, τα crop tops, τα denim με σκισίματα, οι boho λεπτομέρειες ενέπνευσαν την δικηγόρο να δημιουργήσει μερικά από τα πιο στιλάτα σύνολα της σεζόν. Η 37χρονη εμφανίστηκε ως άλλη Farah Fawcett με πολύχρωμο παντελόνι του οίκου Giambattista Valli, ένα μαύρο crop top και μαύρο παλτό στην Νέα Υόρκη, ενώ δεν φοβήθηκε να πειραματιστεί με μια τζιν καμπάνα της Stella McCartney που συνδύασε με ένα λεοπάρ παλτό από την Pre Fall συλλογή του οίκου Giambattista Valli.

Η Alamuddin δεν εξέλιξε μόνο το στιλ που χαρακτηρίζει τις επίσημες εμφανίσεις της, αλλά και τα office looks της. Από τα κομψά παντελόνια, τα κλασικά ταγέρ και τα σκουρόχρωμα παλτό, η δικηγόρος πέρασε στις μπαλαρίνες και στα χρωματιστά φορέματα που είναι το απόλυτο trend της φετινής άνοιξης, αλλά και πολύχρωμα oxford shoes και παντελόνια σε στενή γραμμή που αναδεικνύουν τη σιλουέτα της και ταιριάζουν στην ηλικία της.

Amal Clooney: Το απαράμιλλο στιλ της πρώτης κυρίας του Hollywood-2

Η Amal μπορεί να είναι style icon αλλά δεν διαθέτει προσωπικό στιλίστα, με ξένα δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι «έχει απορρίψει προτάσεις από επαγγελματίες και προτιμά να εμπιστεύεται το ένστικτό της». Διαθέτοντας μια εκπληκτική γκαρνταρόμπα που πολλές γυναίκες θα ήθελαν να έχουν, όπως λέει η διάσημη fashion editor Simon Glazin «από μονόχρωμα Dolce & Gabbana μέχρι κόκκινα McQueen φορέματα και trendy παντελόνια μέχρι crop tops», η σύζυγος του George Clooney έχει ένα αδιαμφισβήτητα κομψό στυλ που πλέον την χαρακτηρίζει. «Πάντα φοράει τα ρούχα, δεν την ‘φορούν’ αυτά» συμπληρώνει η Glazin και τονίζει ότι ξέρει να «φοράει την υψηλή ραπτική όπως πρέπει να φοριέται, προσαρμοσμένη τέλεια μέχρι το τελευταίο χιλιοστό, με αυτοπεποίθηση αλλά και με τολμηρά κομμάτια που συνδυάζει με σοφιστικέ τρόπο». Η Amal έχει εμπνεύσει τις γυναίκες παγκοσμίως να ασχοληθούν περισσότερο με τη μόδα, ενώ όπως την χαρακτηρίζει η Glazin, είναι η Πρώτη Κυρία του Hollywood, με μια επιτυχημένη καριέρα, μια εκπληκτική γκαρνταρόμπα και στιλ που θα ζήλευαν πολλές διάσημες – και μη- γυναίκες.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή