Υπογράφει ο Αναστασίου, αναμονή για τους Κροάτες

Υπογράφει ο Αναστασίου, αναμονή για τους Κροάτες

45" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με στιλό… διαρκείας στο χέρι είναι από χθες ο Γιάννης Αναστασίου, έτοιμος να υπογράψει άμεσα την επέκταση του συμβολαίου του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2018! Οι επαφές των δύο πλευρών ολοκληρώθηκαν και ο 43χρονος προπονητής απάντησε και επισήμως θετικά στην πρόταση της ΠΑΕ. Οι νομικοί εκπρόσωποι των δύο πλευρών βρίσκονται πλέον στη διαδικασία σύνταξης του νέου συμβολαίου, που προβλέπει μια γενναία αύξηση αποδοχών του Αναστασίου. Οι υπογραφές αναμένεται να πέσουν το αργότερο μέχρι την Παρασκευή. Μέσα στην εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαρίσει το τοπίο και για τους Σίλντενφελντ και Πέτριτς.

Οι «πράσινοι» είναι ικανοποιημένοι από την προσφορά τους και τους έκαναν πρόταση για να… μείνουν και όχι για να φύγουν. Πιο ρευστή θεωρείται η υπόθεση του Σίλντενφελντ μιας και υπάρχουν και άλλες ομάδες που ενδιαφέρονται για την περίπτωσή του. Ο Πέτριτς μοιάζει να είναι πιο κοντά σε μια γρήγορη συμφωνία και αναμένεται πολύ σύντομα να είναι θετική η οριστική του απάντηση.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή