ΚΙΔΗΣΟ: «Ξέπλυμα των πραγματικών υπευθύνων η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής»

ΚΙΔΗΣΟ: «Ξέπλυμα των πραγματικών υπευθύνων η σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής»

58" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την πρόθεσή του να δώσει μάχη για την πλήρη ενημέρωση του ελληνικού λαού σε αντίθεση, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, με τις προθέσεις αυτών που προτείνουν τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής έκανε γνωστή το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών. Οπως επισημαίνει σε σχετική ανακοίνωσή του το κόμμα του Γ. Παπανδρέου «οι δημοκρατικές και προοδευτικές δυνάμεις του τόπου, έχουν χρέος να συμβάλλουν με όλες τους τις δυνάμεις να αναδειχθεί η "ρίζα του κακού". Δηλαδή, οι πραγματικές αιτίες που μας οδήγησαν ένα βήμα από μια εθνική καταστροφή. Γιατί μόνον η κατανόηση του πραγματικού προβλήματος μπορεί να μας οδηγήσει και στην αντιμετώπιση του».

Παράλληλα το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών κάνει λόγο για «απροκάλυπτο κυνισμό των κυβερνητικών κομμάτων να μην ερευνηθεί η περίοδος της διακυβέρνησης από τη Νέα Δημοκρατία του κ. Καραμανλή».

«Μας είχε ήδη προϊδεάσει η κυβερνητική πλειοψηφία με την επιλογή της για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας, με την παραμονή σε θέσεις ευθύνης ανθρώπων και συνεργατών του κ. Καραμανλή και με την επιλογή άλλων ανάλογων περιπτώσεων για τη στελέχωση κρίσιμων κυβερνητικών τομέων», επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Τέλος, το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών κάνει λόγο για «αναζήτηση εξιλαστήριων θυμάτων, ξέπλυμα των πραγματικών υπευθύνων και δημιουργία εντυπώσεων, προκειμένου να διασκεδαστούν οι αδυναμίες της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή