Θεσσαλονίκη: Ανδρας συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού

Θεσσαλονίκη: Ανδρας συνελήφθη για ασέλγεια σε βάρος ανήλικου αγοριού

47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ενας 58χρονος συνελήφθη από αστυνομικούς του τμήματος προστασίας ανηλίκων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης χθες το μεσημέρι, ύστερα από καταγγελία ότι ασελγούσε σε βάρος ανήλικου αγοριού, σε υπαίθριο χώρο του παλιού σιδηροδρομικού σταθμού της πόλης.

Αμέσως μετά την καταγγελία του περιοίκου, και με βάση την περιγραφή που έκανε, έγιναν αστυνομικές αναζητήσεις, με συνέπεια ένα 24ωρο αργότερα να εντοπιστεί ο φερόμενος ως δράστης και να συλληφθεί.

Παράλληλα, αστυνομικοί εντόπισαν το 11χρονο αγόρι, το οποίο, στο πλαίσιο της προανάκρισης και παρουσία ψυχολόγου, αναγνώρισε τον 58χρονο, ενώ την ίδια ώρα η μητέρα του, εξεταζόμενη, δήλωσε άγνοια για το καταγγελλόμενο περιστατικό.

Οπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο ελληνικής καταγωγής άντρας είχε απασχολήσει πριν από τριάντα χρόνια τις διωκτικές αρχές της Θεσσαλονίκης για υπόθεση δολοφονίας αστυνομικού, πράξη για την οποία καταδικάστηκε και φυλακίστηκε. Υστερα από σχεδόν είκοσι χρόνια εγκλεισμού αποφυλακίστηκε πριν από λίγα χρόνια υπό όρους, τους οποίους όμως κατηγορείται ότι παραβίασε. Το τελευταίο διάστημα φέρεται ότι ζούσε στους δρόμους μη έχοντας πόρους ζωής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή