Αμοιβαία μετακίνηση Κωνσταντοπούλου – Πανούση εισηγείται το Ποτάμι

Αμοιβαία μετακίνηση Κωνσταντοπούλου – Πανούση εισηγείται το Ποτάμι

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Να κάνει «τράμπα» την Ζωή Κωνσταντοπουλού με τον Γιάννη Πανούση από την βουλή στο Δημ. Τάξεως προτείνει στον πρωθυπουργό ο κ. Στ. Θεοδωράκης με αφορμή όσα ευτράπελα συμβαίνουν εντός και εκτός κοινοβουλίου.

Ιδού το non paper που εξέδωσε  μεταξύ αστείου και σοβαρού το Ποτάμι (λόγω και της πρωταπριλιάς) :

«Είναι προφανές πια ότι από την κυβέρνηση έχουν γίνει κραυγαλέα άστοχες επιλογές προσώπων. Μια πρόχειρη λύση, που θα προτείναμε στον κύριο Τσίπρα θα ήταν μια αμοιβαία κι επωφελής για όλους μετακίνηση: η κυρία Κωσταντοπούλου να αναλάβει το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και ο κύριος Πανούσης να αναλάβει τη θέση της στην Προεδρεία της Βουλής. Είναι βέβαιο ότι με αυτή τη λύση οι μεν αντιεξουσιαστές θα μείνουν από μόνοι τους στο εξής εκτός Βουλής, το δε Κοινοβούλιο θα ανακτήσει την ομαλή λειτουργία του υπό την προεδρεία ενός έμπειρου πανεπιστημιακού- όπως ο κ. Πανούσης- που είναι προφανές ότι κάποιοι τον εμποδίζουν να ασκήσει τα καθήκοντά του».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή