Διημερίδα για τη χρήση ανοικτού λογισμικού στην προστασία της ιδιωτικότητας

Διημερίδα για τη χρήση ανοικτού λογισμικού στην προστασία της ιδιωτικότητας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την Παρασκευή 3 Απριλίου και το Σάββατο 4 Απριλίου η ΕΕΛ/ΛΑΚ, σε συνεργασία με το INNOVATHENS, την  oikomedia.com και τη SciFy διοργανώνουν διημερίδα για θέματα ιδιωτικότητας, ασφάλειας προσωπικών δεδομένων και για τις λύσεις που προσφέρει το ανοιχτό λογισμικό.

Στη διημερίδα θα συμμετέχουν ακτιβιστές, επιχειρηματίες, ειδικοί ασφάλειας πληροφοριών, developers και στελέχη έργων ανοιχτού λογισμικού από το διεθνή και τον ελληνικό χώρο, με σκοπό την παρουσίαση όλων των πλευρών του θέματος, την  εποικοδομητική σύνθεση απόψεων και την ανάδειξη των ευκαιριών καινοτομίας και επιχειρηματικότητας που ανακύπτουν.

Κατά την πρώτη ημέρα θα υπάρξουν παρουσιάσεις και ομιλίες από διακεκριμένους διεθνείς ομιλητές, ενώ τη δεύτερη μέρα θα διοργανωθεί συζήτηση, με σκοπό να παρουσιαστούν όλες οι πλευρές του θέματος καθώς και εργαστήρια για να επιδειχθούν καλές πρακτικές, τεχνολογίες και προσεγγίσεις για την ασφάλεια των δεδομένων, για δημοσιογράφους, προγραμματιστές(developers) και πολίτες γενικότερα.

Περισσότερες πληροφορίες στο https://ellak.gr/2015/03/asfalia-prosopikon-dedomenon-sto-internet/ 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή