Πρόσωπα

1' 34" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

…«Κακή ερμηνεία» ήταν η εξήγηση που έδωσε το υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού της Τουρκίας για την απόφασή του να «κόψει» μία Αμερικανίδα ηθοποιό από τη νέα του τουριστική εκστρατεία. Το γεγονός ότι η Τζούλιαν Μουρ (φωτ.)  βραβεύτηκε με Οσκαρ πριν από μόλις ένα μήνα  ελάχιστα επηρέασε τους υπευθύνους, οι οποίοι  απαίτησαν να  γυριστεί  ξανά το επίμαχο  σποτ.  Η Μουρ  αρνήθηκε, με αποτέλεσμα ολόκληρη η καμπάνια να μείνει στον αέρα. Πάντως, σύμφωνα με το πρωταπριλιάτικο άρθρο του Guardian, η επιλογή  τής  ηθοποιού είχε δυσαρεστήσει μέρος της τουρκικής  πολιτικής ηγεσίας.

…Μία θέση στο προσωπικό τζετ του Αλ Πατσίνο θα εξασφαλίσουν οι «τυχεροί», που θα πληρώσουν 18 χιλιάδες ευρώ για να να βρεθούν στον αέρα με τον αγαπημένο τους σταρ. Το πακέτο «Πετώντας με τον Αλ Πατσίνο» περιλαμβάνει ένα εισιτήριο για το «σόου» του ηθοποιού στη Γλασκώβη, στις 19 Μαΐου. Στη συνέχεια, θα επιβιβαστούν στο αεροσκάφος του ηθοποιού για να πετάξουν μέχρι το μακρινό… Λονδίνο, όπου θα μείνουν σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και θα παρακολουθήσουν ξανά το σόου, ενώ με επιπλέον 5,5 χιλιάδες ευρώ μπορούν να περάσουν 20 λεπτά στο καμαρίνι του.

…Μία εκδήλωση αφιερωμένη στον Ιρβιν Γιάλομ διοργανώνει το Public Συντάγματος σήμερα στις 8 μ.μ. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει παρουσίαση του βιβλίου της Ρουθέλεν Τζόσελσον «Ιρβιν Γιάλομ. Για την ψυχοθεραπεία και την ανθρώπινη εμπειρία» (εκδ. Αγρα), προβολή της ταινίας «Ο κήπος του Γιάλομ» και συζήτηση με τους Μικέλα Χαρτουλάρη, Ευαγγελία Ανδριτσάνου και Γιάννη Ζέρβα. Είσοδος με συμπλήρωση φόρμας συμμετοχής στο blog.public.gr.

… Στην εντατική βρίσκεται από το απόγευμα της Τρίτης η Τζόνι Μίτσελ η οποία βρέθηκε αναίσθητη στο σπίτι της, στο Λος Αντζελες. Σύμφωνα με ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της, η διάσημη μουσικός έχει ανακτήσει της αισθήσεις της, είναι «καλοδιάθετη» και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Τον Δεκέμβριο, η 71χρονη Μίτσελ είχε δηλώσει ότι πάσχει από μία σπάνια δερματική -ή ψυχική, σύμφωνα με μία σημαντική μερίδα της ιατρικής κοινότητας- ασθένεια, η οποία δεν της επιτρέπει να δίνει συναυλίες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή