Εξιχνιάστηκε διπλή δολοφονία στον Πειραιά

Εξιχνιάστηκε διπλή δολοφονία στον Πειραιά

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη διπλή δολοφονία, με θύματα έναν 30χρονο Σύριο και μία 24χρονη από το Μαρόκο, η οποία διαπράχθηκε στις 25/8/2009 στον Πειραιά εξιχνίασε η Ασφάλεια Αττικής. Συνελήφθησαν μέλη της σπείρας που εκτός από το διπλό φονικό είχαν τραυματίσει σοβαρά στις 19/5/2011 στα Πατήσια τον 47χρονο ιδιοκτήτη κοσμηματοπωλείου κατά τη διάρκεια ληστείας.

Ακόμη, την Παρασκευή, συνελήφθησαν στην Αττική δέκα μέλη της σπείρας εκ των οποίων έξι υπήκοοι Συρίας, ένας Ιρακινός, ένας Αφγανός, ένας Λιβανέζος και ένας Αλγερινός. Επιπλέον οκτώ μέλη της σπείρας, όλοι αλλοδαποί, βρίσκονται στις φυλακές ενώ ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται άλλοι 14 αλλοδαποί.

Ως προς τα κίνητρα της διπλής δολοφονίας αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. έλεγαν πως ήταν οι διαφορές που είχαν με τον 30χρονο, καθώς ήταν μέλος της σπείρας.Οι κατηγορούμενοι από το 2006 έκαναν κλοπές και ληστείες κατά καταστημάτων και σπιτιών. Μέχρι στιγμής έχει εξακριβωθεί η εμπλοκή τους από το 2009 – σε διάφορες περιοχές της Αττικής – σε διπλή ανθρωποκτονία, μια απόπειρα ανθρωποκτονίας, τρεις ληστείες, 19 κλοπές ή διαρρήξεις, εκ των οποίων εννέα με τη μέθοδο του ριφιφί και μια απόπειρα κλοπής.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή