Σύντομα

2' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τριπλή διάκριση για την British American Tobacco Hellas

Mέσα σε διάστημα ενός μήνα η British American Tobacco Hellas έλαβε τρεις διακρίσεις. Ειδικότερα, βρέθηκε στις πρώτες θέσεις μεταξύ των εταιρειών που επενδύουν στην ανάπτυξη και εκπαίδευση της Ομάδας Πωλήσεων, ενώ υψηλές διακρίσεις έλαβε και για το εργασιακό περιβάλλον που διατηρεί στην Ελλάδα, που την ανέδειξε και Κορυφαίο Εργοδότη σε Ελλάδα και Ευρώπη. Ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της British American Tobacco Hellas, Τζιανπέτρο Πατζανέζε (φωτογραφία), δήλωσε: «Η τριπλή διάκριση της British American Tobacco Hellas για το εργασιακό της περιβάλλον και την ανάπτυξη της Ομάδας Πωλήσεων της εταιρείας μάς κάνουν περήφανους, καθώς επιβραβεύουν τις πρακτικές που ακολουθεί η εταιρεία μας και αποδεικνύουν στην πράξη ότι η δέσμευσή μας να δίνουμε αξία καθημερινά στην ελληνική κοινωνία έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στο εσωτερικό περιβάλλον του οργανισμού και στους ανθρώπους μας».

Στη Weber Shandwick Athens ανέθεσε τον λογαριασμό του για την Επικοινωνία το Remezzo Fine Greek Dining & Cocktail Bar στη Μύκονο. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της συνεργασίας η Weber Shandwick ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μεταξύ άλλων υπηρεσίες επικοινωνίας και δημοσίων σχέσεων, προβολή σε εθνικά και διεθνή Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Την καμπάνια επικοινωνίας του Remezzo σχεδίασε η McCANN Worldgroup Athens, ενώ τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της στρατηγικής σε Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης υπογράφει η ΜRM/McCANN.

Πολυτελείς κρουαζιέρες προτιμούν Σαντορίνη

Το πιο δημοφιλές «λιμάνι» για πολυτελείς κρουαζιέρες τον Απρίλιο είναι η Σαντορίνη, σύμφωνα με έκθεση που δημοσιοποίησε η Cruise Trends. Toν προηγούμενο μήνα σε αυτή την κατηγορία την πρώτη θέση καταλάμβανε το λιμάνι της Μυκόνου. Επίσης, η Ελλάδα, για τον Απρίλιο, είναι ο δημοφιλέστερος προορισμός για κρουαζιέρες. Εξάλλου, σε λίστα με τις 14 ομορφότερες και σημαντικότερες εκκλησίες της Ευρώπης, που δημοσιοποίησε το αμερικανικό δίκτυο Matador, περιλήφθηκε εκκλησία στην Οία της Σαντορίνης. Oι άλλες εκκλησίες βρίσκονται σε Σλοβενία, Ισλανδία, Ιταλία, Βρετανία, Γερμανία, Γαλλία, Ισπανία, Ρωσία και Αυστρία. Eξάλλου, από την 1η έως τις 3 Μαΐου ο Δήμος Θήρας και ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης, σε συνεργασία με τον όμιλο Active Media, διοργανώνει το Santorini Experience, το οποίο περιλαμβάνει δραστηριότητες όπως τρέξιμο και κολύμβηση. Στις 22 και 23 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί στη Σαντορίνη και το 1ο συνέδριο για την ανακύκλωση στις νησιωτικές περιοχές.

Συζητήθηκε η έφεση της ΑΤΤΙΚΑΤ για υπαγωγή στο άρθρο 99

Συζητήθηκε χθες η έφεση που είχε καταθέσει η διοίκηση της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΤΤΙΚΑΤ εναντίον της αρχικής απόρριψης της αίτησης της εισηγμένης για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα. Υπενθυμίζεται ότι η ΑΤΤΙΚΑΤ έχει από διετίας περιέλθει σε δεινή οικονομική κατάσταση, τόσο λόγω της κρίσης και της πτώσης του κατασκευαστικού αντικειμένου, όσο και λόγω οφειλών του Δημοσίου προς την εταιρεία, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της διοίκησης. Ωστόσο το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών απέρριψε το 2013 την εισαγωγή της ΑΤΤΙΚΑΤ στο άρθρο 99, μη επικυρώνοντας τη συμφωνία συνδιαλλαγής με την πλειονότητα των πιστωτών της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή