Φυσική κίνηση: Η μέθοδος που εξασφαλίζει το όμορφο στήθος που κάθε γυναίκα επιθυμεί

Φυσική κίνηση: Η μέθοδος που εξασφαλίζει το όμορφο στήθος που κάθε γυναίκα επιθυμεί

3' 47" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Μακριά από τη λογική των «πλαστικών μπαλονιών», η μέθοδος Τripleplane εξασφαλίζει το όμορφο στήθος που κάθε γυναίκα επιθυμεί.

H έννοια της θηλυκότητας είναι ταυτόσημη με το γυναικείο στήθος. Χωρίς το εμβληματικό ανατομικό στοιχείο, ίσως το ωραίο φύλο να μην είχε κερδίσει αυτόν το χαρακτηρισμό. Ασκώντας επίδραση σε άνδρες και γυναίκες, για διαφορετικούς πάντα λόγους, εκτός από τον αυτονόητο σεξουαλικό συμβολισμό, έχει και ιδιαίτερη αισθητική σημασία – το στητό και όσο πρέπει μεγάλο στήθος απογειώνει τη σιλουέτα, καθώς η καμπύλη του τονίζει τη μέση και εξισορροπεί την αίσθηση που δίνει ο υπόλοιπος κορμός. Ειδικά το καλοκαίρι, αποτελεί το «Α» και το «Ω» μιας ωραίας εμφάνισης – και όχι μόνο στην παραλία. Δεν είναι λοιπόν τυχαίο ότι όλο και περισσότερες γυναίκες καταφεύγουν στην αισθητική χειρουργική προκειμένου να αποκτήσουν το ιδανικό για εκείνες στήθος.

Βασική προϋπόθεση είναι να υπάρξουν οι διαβεβαιώσεις ότι το στήθος τους θα σμιλευθεί με ασφαλές για την υγεία τους τρόπο και με απόλυτη εξασφάλιση του αισθητικού αποτελέσματος, μακριά από τη λογική των «πλαστικών μπαλονιών» – μέθοδος που είχαμε συνηθίσει να βλέπουμε στη showbiz τις προηγούμενες δεκαετίες.

Τη λύση στο γρίφο έρχεται να δώσει ο πλαστικός χειρουργός δρ Ιωάννης Λύρας, διευθυντής της Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, ο οποίος εφαρμόζει τη μέθοδο που ο ίδιος εμπνεύστηκε και ανέπτυξε, Composite no pain-triple plane, που εγγυάται απόλυτη επιτυχία στη φυσική αυξητική των μαστών, χωρίς πόνο και με άμεσο αποτέλεσμα. Πρόκειται για μία από τις πιο σύγχρονες τεχνικές αυξητικής μαστών, που εξασφαλίζει το τέλειο, σταγονοειδές σχήμα. Στην ουσία, είναι ένας συνδυασμός τεχνικών και τα πλεονέκτημά της σε σχέση με άλλες μεθόδους είναι ότι εστιάζει στην τοποθέτηση ειδικών εμφυτευμάτων σε μια θέση η οποία καταλαμβάνει και τις δύο εγκεκριμένες ανατομικές περιοχές. Στον άνω πόλο (ντεκολτέ) η τοποθέτηση του εμφυτεύματος γίνεται υπομυϊκά (κάτω από το θωρακικό μυ), ενώ στον κάτω πόλο υπομαστικά (κάτω από το μαστικό αδένα). Ο κάτω πόλος δημιουργείται εκ νέου και εξ ολοκλήρου στην ίδια επέμβαση σμιλεύοντας τα μέρη του σώματος με συσσωρευμένο τοπικό πάχος (γλουτοί, κοιλιά, γόνατα, μηροί και προγούλι), αφαιρώντας τα λιποκύτταρα και μεταμοσχεύοντάς τα στο συγκεκριμένο σημείο του νέου στήθους, δηλαδή στο ντεκολτέ και τη σταγόνα που όλες οι Ελληνίδες επιλέγουν.

Τα εμφυτεύματα που χρησιμοποιούνται είναι αμερικανικής εταιρίας, τελευταίας τεχνολογίας και απολύτως ασφαλή, και είναι σημαντικό να σημειώσουμε ότι η επιλογή του σημείου που θα γίνουν οι τομές βρίσκεται στη διακριτική ευχέρεια της ενδιαφερόμενης, ανάλογα με τις ιδιαιτερότητες και τα χαρακτηριστικά του προϋπάρχοντος στήθους. Εάν ο κάτω πόλος είναι μικρός και ανεπαρκής λόγω του ότι το προς μεγέθυνση στήθος είναι πολύ μικρό -κάτι πολύ συχνό- τότε η χρήση λίπους από άλλες περιοχές στις οποίες υπάρχει τοπική συσσώρευση λιπώδους ιστού είναι χρήσιμη για το σχηματισμό του κάτω και πλαγίου ημισφαιρίου του στήθους (κάτω πόλος, ντεκολτέ και πλάγιο γέμισμα). Αυτή είναι και η συγκλονιστική νέα λεπτομέρεια που δημιουργεί το φυσικό στήθος. Αυτό γίνεται ταυτόχρονα με την αυξητική πλαστική του μαστού, ενώ πολλές φορές η γυναίκα ευνοείται και από την αφαίρεση τοπικού πάχους από δύσκολες περιοχές του σώματος, όπως τα ψωμάκια, επιτυγχάνοντας συνολική αρμονία σε ολόκληρο το σώμα με μία μόνο επέμβαση: αυξητική μαστών και λιποαναρρόφηση μαζί! Το αποτέλεσμα από τη χρήση αυτής της τριπλής μεθόδου είναι το πιο φυσικό που μπορεί να φανταστεί κανείς, και είναι αδύνατο να «προδοθεί» η γυναίκα από το νέο της στήθος, καθώς αυτό κινείται φυσιολογικά, ακολουθώντας τις κινήσεις του σώματος, είναι αφράτο, μαλακό και σφριγηλό. Η τεχνική είναι ακίνδυνη και δεν εμποδίζει καθόλου τις εξετάσεις του μαστού και το θηλασμό. Η επέμβαση πραγματοποιείται με τοπική αναισθησία, είναι τελείως ανώδυνη και δεν απαιτείται παραμονή στο νοσοκομείο, ούτε αναστολή των καθημερινών δραστηριοτήτων.

—Ο δρ Ιωάννης Λύρας είναι Αισθητικός, Επανορθωτικός & Laser Πλαστικός Χειρουργός, Διευθυντής Κλινικής Πλαστικής Χειρουργικής Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, Επίτιμος Πρόξενος της Βραζιλίας στην Ελλάδα. www.ioannislyras.gr

 

Συνάντηση κορυφής:  Η dream team της πλαστικής χειρουργικής στο Μονακό.

Φυσική κίνηση: Η μέθοδος που εξασφαλίζει το όμορφο στήθος που κάθε γυναίκα επιθυμεί-1

Ο δρ Ιωάννης Λύρας με τον πρίγκιπα Αλβέρτο του Μονακό.

Με τίτλο «Brazil Ιnvites Τhe Βest», διεξήχθη τον περασμένο Δεκέμβριο στο πριγκιπάτο του Μονακό το 3ο Παγκόσμιο Συνέδριο Πλαστικής Χειρουργικής. Ο δρ Ιωάννης Λύρας ήταν μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του Συνεδρίου και της Επιτροπής Βραβείων. Στο συνέδριο αναπτύχθηκαν όλα τα θέματα αιχμής τόσο στις επεμβάσεις όσο και στην έρευνα της πλαστικής χειρουργικής, από τους καλύτερους επιστήμονες του κόσμου. Ο δρ Ιωάννης Λύρας ήταν ειδικός ομιλητής για δύο θέματα, τη ρινοπλαστική με ή χωρίς νυστέρι και την ολοκαίνουρια τεχνική που ο ίδιος σχεδίασε και εφαρμόζει, τη φυσική αυξητική – μεγέθυνση των μαστών με χρήση ταυτοχρόνως εμφυτευμάτων και βλαστοκυττάρων (λίπους) από το ίδιο μας το σώμα, αποκαλούμενη «Triplane». Να σημειωθεί ότι επίτιμος πρόεδρος του συνεδρίου ήταν ο 92χρονος Ivo Pitanguy, ο οποίος θεωρείται πατέρας της σύγχρονης πλαστικής χειρουργικής.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή