«Santorini Experience»

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τρέξιμο και κολύμβηση στο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων 1-3 Μαΐου.

Πάντα υπάρχει ένας καλός λόγος για μια εξόρμηση στη Σαντορίνη. Φέτος τον Μάιο, οι λάτρεις του αθλητισμού θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο «Santorini Experience», το οποίο συνδιοργανώνουν ο Δήμος Θήρας και o Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) σε συνεργασία με τον όμιλο Active Media.

Η διοργάνωση, που περιλαμβάνει τρέξιμο και κολύμβηση, θα λάβει χώρα το πρώτο τριήμερο του Μαΐου και συγκεκριμένα: Την Παρασκευή 1 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν μαθητικοί αγώνες τρεξίματος στην Περίσσα, το Σάββατο 2 Μαΐου θα διεξαχθεί κολυμβητικός αγώνας 1,5 μιλίου από το ηφαίστειο προς το παλιό λιμάνι, ενώ το πρόγραμμα θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 3 Μαΐου, οπότε μικροί και μεγάλοι θα έχουν την ευκαιρία να τρέξουν στο μονοπάτι που ενώνει την Οία με τα Φηρά, τις διαδρομές των 21,1 χλμ. (ημιμαραθώνιος), 10 χλμ. και 5 χλμ.

Τη γενική εποπτεία των κολυμβητικών αγώνων θα έχει ο ομοσπονδιακός τεχνικός της κολύμβησης Νίκος Γέμελος, ενώ την τεχνική διεύθυνση του αγώνα έχει αναλάβει ο Κωνσταντίνος Κουμάργιαλης, race director του XTERRA Greece. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε ότι μέρος των εσόδων θα προσφερθεί στον Δήμο Θήρας για την κατασκευή στίβου σε στάδιο του νησιού.

> Πληροφορίες και εγγραφές: www.santorini-experience.com

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή