Πρόσωπα

1' 33" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H σειρά καταγράφηκε ως μια από τις πλέον εμβληματικές της δεκαετίας του ’90. Και ο σκηνοθέτης της, που ήταν ήδη γνωστός από την πορεία του στον παγκόσμιο κινηματογράφο θεωρήθηκε δικαίως πρωτοποριακός.  Ομως ο  Ντέιβιντ Λιντς (φωτ.) φαίνεται ότι δεν πρόκειται να σκηνοθετήσει τον δεύτερο κύκλο της τηλεοπτικής σειράς Twinpeaks (που είχε γίνει βεβαίως και ταινία). Ο λόγος είναι ότι διαφώνησε με το καλωδιακό κανάλι Showtime για το ύψος της αμοιβής του. Ετσι ανακοίνωσε μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter, ότι μετά από πολλούς μήνες διαπραγματεύσεων, δεν θα υπογράψει τη σκηνοθεσία της σειράς.

…Κάποιοι την κορόιδευαν στην αρχή. Ελεγαν πως όλοι μπορούν να κάνουν έργα σαν τα δικά της. Ομως η Τρέισι Εμιν που ανήκει στην ίδια γενιά των δαιμόνιων εικαστικών οι οποίοι αναδείχθηκαν με τον Ντέιμιεν Χερστ, προχωρά ακάθεκτη. Η καλλιτέχνις που παρουσίασε το κρεβάτι με τα λερωμένα σεντόνια ως τέχνη, μάλιστα ετοιμάζει μια καινούργια έκθεση στην Βιέννη. Εκεί θα συνεκθέσει τις δημιουργίες της δίπλα στους πίνακες του Εγκον Σίλε, που ήταν ο αγαπημένος της ζωγράφος.

(…)Εχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα ο πρώην ντράμερ των Lynyrd Skynyrd, Ρόμπερτ Μπερνς , ιδρυτικό μέλος του θρυλικού συγκροτήματος. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 64χρονος μουσικός βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε σε δέντρο. Ανασύρθηκε νεκρός από το κατεστραμμένο όχημα και όπως διαπιστώθηκε, δεν φορούσε ζώνη. Στο όχημα δεν επέβαιναν άλλοι επιβάτες, ενώ στο δυστύχημα δεν ενεπλάκη άλλο αυτοκίνητο. Ο Ρόμπερτ Λούις Μπερνς όπως ήταν και το πλήρες όνομά του, ήταν μέλος του συγκροτήματος από το 1964 έως το 1974.

(…)Χαράς ευαγγέλια για τους φανατικούς της τηλεοπτικής σειράς «House of Cards». Η Netflix ανακοίνωσε ότι θα γίνουν μέσα στο 2015 τα γυρίσματα για τον τέταρτο κύκλο, μόλις τελείωσε ο θόρυβος από την προβολή του 3ου. Ετσι θα δούμε τον Κέβιν Σπέισι ως αδίστακτο πολιτικό, σε νέες περιπέτειες στο Κογκρέσο, μαζί με τη φιλόδοξη τηλεοπτική του σύζυγο, την οποίαν υποδύεται η εξαιρετική ηθοποιός, Ρόμπιν Ράιτ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή