Γαλάζιο κύμα δρομέων από την WIND στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη

Γαλάζιο κύμα δρομέων από την WIND στον Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με περισσότερες από 20.000 συμμετοχές και έναν εντυπωσιακό αριθμό θεατών και εθελοντών ο επετειακός 10ος Διεθνής Μαραθώνιος «Μέγας Αλέξανδρος», καταγράφεται για μια ακόμα φορά ως το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός της Βόρειας Ελλάδας. Μια από τις μεγαλύτερες δρομικές διοργανώσεις  με ιστορικές, πολιτιστικές και τουριστικές προεκτάσεις, αλλά και ένα ηχηρό μήνυμα κοινωνικής προσφοράς από την WIND για Το Χαμόγελο του Παιδιού και τον Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Δρομείς κάθε ηλικίας, έμπειροι αθλητές και μικρά παιδιά πλημμύρισαν τη συμπρωτεύουσα και ταυτόχρονα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της WIND, ως Επίσημου Χορηγού της Διοργάνωσης και Ονομαστικού χορηγού των 5χλμ και 10χλμ., στηρίζοντας με το πέρασμα τους κάτω από την Αψίδα Αγάπης την ενίσχυση του έργου του Χαμόγελου του Παιδιού και του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος.

Ο Ολυμπιονίκης TAE KWON DO Αλέξανδρος Νικολαΐδης, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη, οι παρουσιαστές Γιώργος Μανίκας, Στέργιος Χανταμπάκης, Έλενα Παπαβασιλείου, η γυμνάστρια Σόφη Πασχάλη και η τραγουδίστρια Ειρήνη Παπαδοπούλου φόρεσαν τα αθλητικά τους και τον απαραίτητο εξοπλισμό Samsung Gear Circle για μια απολαυστική διαδρομή και μαζί με φίλους, συνεργάτες και εργαζόμενους της WIND απόλαυσαν τον αγώνα, στηρίζοντας ταυτόχρονα την πρωτοβουλία αλληλεγγύης της WIND.

Το ποσό των 13.000€ που συγκεντρώθηκε χάρη στη συμμετοχή και την προσπάθεια όλων των δρομέων της διοργάνωσης μοιράστηκαν εξίσου Το Χαμόγελο του Παιδιού & ο Σύλλογος Συνδρόμου Down Ελλάδος μετά το τέλος των  αγώνων με φόντο τον Λευκό Πύργο.

Αμέσως μετά την παράδοση των επιταγών ο Πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, κος Κώστας Γιαννόπουλος δήλωσε εκτός των άλλων: «Η σπουδαία σημερινή διοργάνωση είναι μια αρχή να βρεθούμε πιο κοντά στα χιλιάδες παιδιά που μας χρειάζονται. Ευχαριστούμε τους χιλιάδες δρομείς που με δύναμη ψυχής  τρέχουν για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τη WIND για να χαρίσουμε μαζί ακόμη περισσότερα παιδικά Χαμόγελα!»

Αλλά και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Συνδρόμου Down Ελλάδος, κος Θεοδόσης Γεωργιάδης τόνισε: «Είναι για μας πολύτιμη η ευγενική χειρονομία της εταιρίας WIND να ενισχύσει τις προσπάθειές μας και να υποστηρίξει τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα, εντάσσοντας το Σύλλογο Συνδρόμου Down Ελλάδος και το Χαμόγελο του Παιδιού στη WIND RUNNING TEAM του 10ου Μαραθωνίου «Μ. Αλέξανδρος». Ευχαριστούμε de profundis (από καρδιάς) για την τιμητική αυτή επιλογή.»

Όλους τους δρομείς υποδέχθηκαν δεκάδες Θεσσαλονικείς  που έκαναν κερκίδες τα πεζοδρόμια και τις πλατείες της πόλης για να χειροκροτήσουν την προσπάθειά των συμμετεχόντων. Μαζί τους, η ομάδα των QUILOMBO, ντυμένοι στα χρώματα της WIND, έδιναν ρυθμό και ξεσήκωναν συμμετέχοντες και θεατές με τα τύμπανα τους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή